www.flp.bg Вклучи се
БУГАРИJА - МАКЕДОНИJА
Насловна
ПРОИЗВОДИ ОД ПЧЕЛА
 
Ние претставуваме едни од најголемите одгледувачи на кошници со пчели во светот и користиме најсовремена патентирана обработка за собирање и зачувување на состојките во нивниот најприроден вид. Пчелите се одгледуваат во високи планински области далеку од какви и да е загадувања и пестициди.
 
Код: 207
500 г
Цена: 1020 ден.
Повеќе  
Forever Bee Honey
Пчелен мед
Сакате да пробате нешто слатко, но тоа да е природно? Со нашиот 100% чист пчелен мед може да засладите се што ќе посакате и можете мирно да го конзумирате, затоа што е корисен за вашето здравје. Исфрлете ги сите вештачки засладувачи! Forever Bee Honey е се што ви е потребно!
Код: 036
60 таблети
Цена: 2010 ден.
Повеќе  
Forever Royal Jelly
Матичен Млеч
Го барате изворот на младоста?
Го откривте! Нашиот 100% природен матичен млеч, создаден од пчелите со цел да се храни матицата. Тој е познат по своето својство да ја помага размената на материите, да дава енергија, да се бори со стресот, да го намалува процесот на стареење и да го отстранува уморот.
Код: 027
60 таблети
Цена: 1934 ден.
Повеќе  
Forever Bee Propolis
Пчелен прополис
Предложете го на целото семејство овој чист и природен производ, кој што е познат како најефикасен природен антибиотик. Прополисот претставува антибиотска материја, собрана од пчелите, за да ја одржуваат и стерилизират кошницата, со што би ја заштитиле од инфекции. Обогатен со матичен млеч, нашиот прополис ви претставува идеална грижа за вашето здравје.
Код: 026
100 таблети
Цена: 929 ден.
Повеќе  
Forever Bee Pollen
Пчелен полен
Често наречен “идеална храна од природата” поленот е енергетски извор на човекот повеќе од илјадници години. Секоја таблета на Forever Bee Pollen содржи корисни состојки, неопходни за вашето добро здравје, за енергија и издржливост неопходна за секој организам.


© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org