www.flp.bg Вклучи се
БУГАРИJА - МАКЕДОНИJА
Насловна
КОМБИНИРАНИ ПАКЕТИ
 
Овие специјално избрани и комбинирани производи ќе ве запознаат со најдоброто од Форевер Ливинг Продактс.
 
Код: 001
Цена: 35258 ден.
Повеќе  
Touch of Forever
Комбиниран пакет
Допрете го волшебното алое вера и квалитетните производи на Форевер со комбинираниот пакет Touch of Forever. Тој содржи некои од најпопуларните производи за здравје и убавина, како и дополнителни материјали кои подетално ќе ве запознаат не само со производите, туку и со уникатната можност за градење на сопствен бизнис која ФЛП ја предлага.
Код: 006
Цена само за новорегистриран новус клиент: 22868 ден.
Повеќе  
Fast Start Pack
Старт пакет
Заинтригирани сте од можностите за градење на сопствен Форевер бизнис? Тогаш овој пакет е идеалниот начин да започнете. Ви нуди достапна и брза можност за издигнување до ниво Асистент Супервизор и за идни купувања по цени за СФБ со 30% попуст. Освен тоа е одличен начин лично да ги пробате најпопуларните производи и да ги понудите на потенцијалните клиенти.
Код: 075
Цена: 16276 ден.
Повеќе 
Mini Touch of Forever (Nutritionals)
Мал комбо пакет (Додатоци во исхрана)
Специјален избор од најпопуларните додатоци во исхрана на Форевер.Пробајте ги производите со ефикасни формули и висококвалитетни состојки кои им помагаат на милиони во светот да изгледаат и да се чувствуваат подобро.
Код: 076
Цена: 17236 ден.
Повеќе 
Mini Touch of Forever (Personal Care)
Мал комбо пакет (Лична хигиена)
Најомилените козметички производи од алое вера на Форевер ќе ви овозможат да уживате во прекрасното дејство на растението врз кожата. Освежете, хидратирајте и потхранете го целото тело со докажаните производи за нега на кожата.
Код: 456 (Gel)
457 (Berry)
Цена: 16532 ден.
Повеќе 
Vital5
Витал5
Комплетот содржи пет прекрасни Форевер производи кои дејствуваат заедно, компензираат евентуални дефицити и обезбедуваат клучни хранливи материи, потребни на вашето тело за да изгледате и да се чувствувате подобро.

© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org