www.flp.bg Вклучи се
БУГАРИJА - МАКЕДОНИJА
Насловна
ПИЈАЛОЦИ СО АЛОЕ ВЕРА
 
Алое Вера содржи над 200 корисни состојки, од кои 20 минерали, 18 аминокиселини и 12 витамини. Ви ги нудиме корисните квалитети на ова уникатно растение во четири видови, свеж, природен и стабилизиран Алое Вера гел, за да се насладувате на повеќе енергија и здравје.
 
Код: 15
1 литар
Цена: 1780 ден.
Повеќе  
Aloe Vera Gel
Гел од Алое Вера
Од длабока древност Алое Вера е познато кај човекот како едно од најкористените растенија на земјата, кое што се употребува во многу држави ширум светот. Денес, благодарение на Forever Living Products, 100% стабилизираниот Алое Вера Гел може да стане дел и од вашиот режим на исхрана. Тоа неверојатно растение содржи над 200 различни компоненти, од кои што 18 се аминокиселини, 8 незаменливи аминокиселини, витамини и минерали. Алое Вера Гелот може уште да се нарече и најсовршениот природен растителен сок. Дозволете легендарниот квалитет на Алое Вера да го промени вашиот живот!
Код: 196
1 литар
Цена: 2432 ден.
Повеќе  
Forever Freedom
Пијалок со Алое Вера за коскени заболувања
Забележителна комбинација на чист, стабилизиран гел од Алое Вера на Форевер Ливинг со глукозамин, хондроитин сулфат, метил сулфонил метан (МСМ) и витамин Ц, назначени да помагаат на организмот со што би ги одржувале да бидат зглобовите здрави и подвижни, а воедно и да ги ублажуваат болките. Сам по себе гелот од Алое Вера содржи хранливи состојки, кои го појачуваат имунолошкиот систем, ги ублажуваат воспалителните процеси и ги зацврстуваат сврзните ткива, а во таа комбинација тој образува формула со изразен ефект кој исклучително лесно се апсорбира поради течната форма на Forever Freedom.
Код: 34
1 литар
Цена: 1780 ден.
Повеќе  
Aloe Berry Nectar
Нектар од Алое и боровинки
Во неверојатно познатиот гел од Алое Вера додадовме освежителен концентрат од јаболко и боровинки за да ви предложиме арома во која ќе ужива целото семејство. Но нека не ве понесе само прекрасниот вкус, овој пијалок содржи и голем број на разни видови корисни состојки. Во него има витамин Ц и А, калциум и природен сок од боровинки. Сето тоа е додадено во нашиот беспрекорен Алое Вера Гел. Пробајте го! Ќе ви се допадне!
Код: 77
1 литар
Цена: 1940 ден.
Повеќе  
Bits n’ Peaches
Нектар од Алое Вера и праска
Веќе можете да се насладите на добриот квалитет на нашиот гел од Алое Вера, со додаток на вкусна овошна арома од сочни и зрели праски и парчиња од Алое Вера. Овој нектар ви дава различност, задоволство и вкусна наслада, а истовремено ви ги дава сите витамини, минерали и аминокиселини на нашиот пресен, стабилизиран Алое Вера Гел. Природниот концентрат и арома на праска му дава на нектарот свеж и прекрасен вкус.
Код: 440
250 мл
Цена: 222 ден.
Повеќе 
FAB X Forever Active Boost
ФАБ Х Природен енергетски пијалок
Енергетскиот пијалок ФАБ X е диететска алтернатива за повеќе виталност со сите витамини, аминокиселини и електролити, но без никакви калории, јаглехидрати и шеќери. Исполнете се со брза и долготрајна енергија со ФАБ Х, задржувајќи ја елегантната фигура. Новиот пијалок на Форевер може да ви даде енергија да завршите сe во презафатен ден.
Код: 321
250 ml
Цена: 222 ден.
Повеќе 
FAB Forever Active Boost Natural Energy Drink
ФАБ Природен енергетски пијалок
ФАБ е фантастичен нов производ на ФЛП, кој ќе ве исполни со енергија за да се справите со сите задачи во напорниот ден. Тој е комбинација од гел од алое со патентирана мешавина од адаптогени билки, витамини и други состојки, за да ве исполни со сила и виталност. Брзото дејство се должи на екстрактот од гуарана, а долготрајното на технологијата ADX7, разработена од водечки руски научник и истражувач во областа на спортот.


© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org