www.flp.bg Вклучи се
БУГАРИJА - МАКЕДОНИJА
Насловна
ДЕКОРАТВНА КОЗМЕТИКА "СОЊА"
 
Соња е нешто повеќе од убавина - таа е израз на подмладување, восхитување и љубов. Уникатните состојки во нашите производи се грижат за вашата кожа, а не ја ставаат во искушение како останатите слични на нашите производи. Палетата производи “Соња” ја штитат кожата, ја смируваат и ја хидратираат. Главниот извршен директор и основач на компанијата Рекс Мон ја посвети оваа уникатна колекција на својата единствена ќерка Соња и на својата прекрасна сопруга Рут, како израз на љубов и почит кон нив.
 
Код:
371 Nude
372 Sandy
373 Cocoa
45 г
Цена: €37.22
Повеќе 
aloe BB creme
алое ВВ крем
Алое ВВ кремот е создаден за хидратирање, изедначување на тенот и како основа за шминка. Тој има заштитно дејство од сонцето, ги прикрива несовршеностите и дава мек сјај. Со него вашето лице ќе изгледа природно и беспрекорно.

© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org