Вход Включи се Български  Македонски 
foreverliving.com  Фейсбук  Vimeo канал  Инстаграм  YouTube канал  Абонамент за е-новини

Често задавани
ВЪПРОСИ
Виж повече...

Поздравяваме ви за взетото решение да започнете собствен бизнес с Форевър!

Ако имате въпроси и нужда от разяснения кое как се прави, вижте информацията на тази страница – надяваме се, че подробните описания на основните дейности, свързани с вашия Форевър бизнес, ще ви бъдат полезни.

Съвет: в списъка по-долу изберете темата, която ви интересува. Тя ще се разгъне и ще можете да прочетете отговора на съответния въпрос или с кликване върху изображението ще отворите по-подробно обяснение.


Как да се свържа с офиса на Форевър и какво е работното ви време?
Виж повече...

Офисът на Форевър България се намира в столичния кв. Иван Вазов на ул. „Бурел“ 41Б, като входът на сградата е откъм ул. „Янко Забунов“. Продуктовият център, в който можете да направите своята поръчка за продукти, се намира на 30-ина метра източно от офиса - на ъгъла на ул. „Янко Забунов“ и бул. „Петко Каравелов“.

Можете да се свържете с нас на телефони 02 954 95 80 и 02 953 18 14, да ни изпратите факс на номер 02 954 96 68, да ни пишете по имейл на адрес flpb@flp.bg и да разгледате уебсайтовете ни foreverliving.com и www.flp.bg

Как да стигнете до офиса ни с градски транспорт
С трамвай
На около 5 минути пеша от офиса ни имат спирка трамваи 1 и 6. Ако пътувате от центъра, слезте на спирка „14-ти ДКЦ“ и продължете по бул. Витоша в посоката на движение на трамвая до следващата пряка - ул. „Янко Забунов“. Пресечете бул. „Витоша“ на пешеходната пътека и продължете по левия тротоар на ул. „Янко Забунов“. Първата пряка е ул. „Бурел“ и на ъгъла ѝ ще видите офиса на Форевър България.

С метро
На около 15-20 минути пеша се намира метростанция „Европейски съюз“ по линия 2 на столичното метро. Ако изберете този начин на придвижване, след излизане от станцията трябва да пресечете частта на Южния парк зад музея „Земята и хората“ и да продължите по бул. „Петко Каравелов“ до ул. „Янко Забунов“.

С автобус
Спирката на автобуси 76, 204 и 604 „ПГ Текстил и моден дизайн“ е на около 10 минути пеша от нашия офис, а спирка „Южен парк“ на автобус 102 се намира на около 5 мин.

Работното време на продуктовия ни център на бул. „Петко Каравелов“ 34 е от 10.00 до 19.00 ч. в понеделник и от 9.30 до 19.00 ч. от вторник до петък.

Административната част на офиса на Форевър България на ул. „Бурел“ 41Б също е на ваше разположение от понеделник до петък от 9.00 до 19.00 ч. Събота и неделя са почивни дни и за офиса, и за продуктовия център.


Как мога да регистрирам НОВ СЪТРУДНИК?
Виж повече...

Всеки регистриран собственик на Форевър бизнес на ниво Асистент Супервайзор или по-високо може да спонсорира нови партньори в екипа си.

Най-лесно и бързо можете да включите новия си кандидат чрез нашата онлайн система за регистрация.

Печатни молби за регистрация на собствен Форевър бизнес, окомплектовани с продуктов ценоразпис, можете да купите (код: 1001), или да изтеглите в PDF формат.

За да регистрирате нов сътрудник, трябва да ни изпратите неговата четливо и изцяло попълнена и подписана молба, придружена от първата му заявка.

Повече подробности за начина на работа във Форевър, както и за вашите права и задължения, ще откриете във Фирмената политика на Форевър.


Попълване на молба за РЕГИСТРАЦИЯ на собствен Форевър бизнес
Виж повече...

Кандидатите ви задават много въпроси, когато видят молбата за регистрация на собствен Форевър бизнес? Или пък самите вие искате да станете част от семейството на Форевър, но формулярът ви обърква и имате нужда от помощ?

Гледайте тази кратка презентация, разясняваща всяка част от молбата за регистрация, за да разберете кои данни са ни необходими и защо.

Съвет: стартирайте презентацията, като кликнете върху нея, а после използвайте стрелките (← и →) или плъзгача в долната й част, за да се движите между отделните елементи.


Как става ПОРЪЧВАНЕТО, ПЛАЩАНЕТО и ДОСТАВКАТА на продукти?
Виж повече...

Предлагаме няколко лесни начина за покупка на продукти от Форевър:

  • Онлайн – уеб магазинът на Форевър се намира в международния сайт foreverliving.com. Крайните клиенти могат избират да купуват от него като гости, без да си създават профил, или да си направят потребителско име и парола, за да могат да купуват по-лесно в бъдеще. Преференциалните клиенти и собствениците на Форевър бизнес трябва да влязат в уеб профила си, за да купуват продукти със съответната отстъпка за тяхното ниво. Плащането може да бъде с наложен платеж, по банков път (платежно нареждане или вноска на каса) по сметка на Форевър България, интернет плащане с дебитна/кредитна карта Visa и MasterCard.

  • Поръчки по телефона – обадете се на телефони 02 954 95 80 или 02 953 18 14 в рамките на работното ни време (от понеделник до петък: 9.00-19.00 ч.), като не забравяте да си подготвите следното: вашия регистрационен номер във Форевър, кодовете и бройките на продуктите, които искате да поръчате, как ще платите, какъв начин на доставка желаете, точен адрес, на който да изпратим поръчката ви. Плащането може да е с наложен платеж или по банков път.

  • Продуктов център – заповядайте в нашия продуктов център в София в кв. Иван Вазов на бул. „Петко Каравелов“ 34. Плащането става в брой или с дебитни/кредитни карти Visa и MasterCard, работещи в системата на БОРИКА.

Не забравяйте, че минимална стойност на всяка поръчка за продукти е 98,00 лв.. В тази сума се включват само продукти. Каталози и други маркетингови материали могат да се купуват самостоятелно без ограничения в сумата. Те не се включват при пресмятане на минималната стойност на заявката.

БАНКОВА СМЕТКА НА ФЛП БЪЛГАРИЯ
БЪЛГАРСКА ПОЩЕНСКА БАНКА
IBAN: BG86BPBI79401047341101
BIC: BPBIBGSF

ЦЕНИ И СРОКОВЕ НА ДОСТАВКИТЕ
8,00 лв. - доставка до поискване от офис на Спиди (1 раб. ден след изпращане)
9,00 лв. - доставка до адрес със Спиди (1 раб. ден след изпращане)
9,00 лв. - доставка до адрес с Европът (1-3 дни в зависимост от зоната)

Всички заявки се обработват и изпращат на следващия работен ден, след като бъдат получени. Посочените цени са твърди и не се променят в зависимост от тежестта на колета и разстоянието, на което пътува. Те се включват в общата дължима сума за поръчката, която ще платите на куриера при доставка чрез наложен платеж или ще преведете по сметката на Форевър България.

Забележка: молим имайте предвид, че в малките населени места куриерска компания Спиди извършва посещения по график, което може да промени сроковете на доставка. ТУК можете да проверите в кои дни Спиди обслужва вашето населено място.


Как да вляза в ЛИЧНИЯ СИ ПРОФИЛ в международния сайт на Форевър?
Виж повече...

Личният ви уеб профил на собственик на Форевър бизнес ви дава много възможности - да правите онлайн поръчки, да следите бонусните точки на екипа си, дейността на своята първа линия, да сте в течение на най-новото и др.

Предлагаме ви кратка презентация в PDF формат, която ще ви даде насоки как да влезете в личния ви СФБ профил във foreverliving.com.


Как да правя ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ в международния сайт на Форевър?
Виж повече...

Вижте как се правят онлайн поръчки в личния ви профил във foreverliving.com.


Как ще получавам БОНУСИТЕ СИ от Форевър?
Виж повече...

Изплащането на бонуси става само по банков път. За да получавате бонусите си навреме, трябва да ни изпратите или продиктувате своя пълен IBAN - всички 22 символа (букви и цифри). Банковата ви сметка трябва да е левова и може да бъде във всяка банка, работеща на територията на България.

За да превеждаме редовно бонусите ви, се нуждаем и от още нещо освен от вашата банкова сметка - да знаем какъв е осигурителният ви статут. Без тази информация не можем да изплащаме вашите доходи от Форевър. За целта е необходимо да попълните, подпишете и изпратите до нас декларация за осигурителен статут, в която да посочите дали сте самоосигуряващо се лице, студент, пенсионер по възраст, пенсионер с инвалидност, в отпуск по майчинство или работите на трудов договор и сте осигурени.

Форевър България превежда бонуси и печалби два пъти в месеца - на 15-о и на 30-о число. Редовното изплащане на бонусите ви от месеца става на 15-о число от следващия (ако екипът ви е генерирал бонус за вас през май, той ще ви бъде преведен на 15 юни). В края на месеца изплащаме суми на собствениците на Форевър бизнес, чиято банкова сметка и/или осигурителен статут са получени при нас, след като сме подготвили за превод бонусите от предходния месец.


Как мога да развивам Форевър бизнеса си в други държави?
Виж повече...

Форевър бизнесът е глобален и ви дава възможност да работите развивате екипа си във всяка страна, в която компанията е представена. Програмата за международно спонсориране увеличава потенциала ви за доходи и благодарение на нея имате шанса да помогнете и на своите приятели и роднини зад граница да се възползват от най-добрата бизнес възможност на света.

Презентацията в PDF формат по-долу ще отговори на всички ваши въпроси за международното спонсориране. Разгледайте я и започнете да градите своя глобален бизнес с Форевър!


Как става абонаментът за ФЛП360 и влизането в платформата?
Виж повече...

ФЛП360 е платформа за дигитален маркетинг с подробни справки за вашия Форевър бизнес и удобни инструменти за създаване на целеви страници, подбиране, насрочване и споделяне на професионално създадено съдържание в социалните мрежи. Таблата и справките ви помагат да визуализирате силните аспекти на бизнеса си, както и тези, които предлагат допълнителни възможности.

С ФЛП360 можете да си създадете лични целеви (лендинг) страници, чрез които да привличате нови партньори и клиенти. Те са преведени на много езици и ви дават възможност да развивате бизнеса си глобално. В страните с онлайн магазин за клиенти* можете да каните близки и познати в личната си целева страница, за да си купуват продукти с ваша препоръка. Те ще ви носят печалби, бонуси и точки. А в държавите с активна онлайн регистрация** пък можете да привличате и нови бизнес партньори чрез личните си сайтове.

Първите 90 дни от абонамента ви са безплатни, за да можете да изпробвате възможностите на платформата.

Разгледайте документа в PDF формат по-долу, за да се ориентирате как можете да се абонирате.

* Австралия, Бангладеш, Бахрейн, Белгия, България, Великобритания, Гърция, Израел, Ирландия, Испания, Канада, Катар, Кипър, Кувейт, Люксембург, Малайзия, Мексико, Нигерия, Нова Зеландия, ОАЕ, Оман, Португалия, Саудитска Арабия, САЩ, Северна Ирландия, Сенегал, Сингапур, Словакия, Украйна, Филипини, Холандия, Хонконг, Чехия, Южна Африка

** Австралия, Бангладеш, Бахрейн, Белгия, Боливия, Бразилия, България, Великобритания, Венецуела, Габон, Гана, Гърция, Еквадор, Израел, Индия, Ирландия, Испания, Камерун, Канада, Катар, Кения, Кипър, Колумбия, Конго, Кувейт, Люксембург, Малайзия, Мексико, Нигерия, Нова Зеландия, ОАЕ, Оман, Панама, Парагвай, Перу, Полша, Португалия, Руанда, Саудитска Арабия, САЩ, Сингапур, Словакия, Танзания, Уганда, Украйна, Унгария, Уругвай, Филипини, Франция, Холандия, Хонконг, Чехия, Чили, Южна Африка

seals www.iasc.org www.iasc.org www.bdsa-bg.com
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.