www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Полезно

ПРОВЕРЕТЕ БОНУСНИТЕ СИ ТОЧКИ ОНЛАЙН
 
Всеки собственик на Форевър бизнес може да следи ръста на своя бизнес в своя онлайн профил в международния сайт на компанията. Когато вие или сътрудник от вашата мрежа правите поръчки, те се въвеждат в компютърната система на Форевър в САЩ и информацията се отразява в интернет, за да сте в течение как работи екипът ви. Обработката на информацията изисква известно време, затова имайте предвид, че данните в интернет показват състоянието на групата ви от предходния ден.

ПРОВЕРКА НА
БОНУСНИ ТОЧКИ

АКО ПРОВЕРЯВАТЕ ТОЧКИТЕ СИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ

Първият екран, който ще видите, е:
 
 
За да продължите, въведете своето потребителско име и парола. Ако в молбата си за регистрация си сте посочили верен и четливо изписан имейл адрес, при регистрацията си сте получили от нас приветствие по електронна поща, което съдържа вашето потребителско име и парола. Ако не сте получили писмото, звъннете ни по телефона, или ни пишете на flpb@flp.bg, за да получите от нас временна парола за достъп.

Като потребителско име можете да използвате или своя пълен регистрационен номер, или имейл адреса, който сте посочили в молбата си за регистрация. Въведете избраното от вас в полето „Рег. № или Email”. Ако предпочетете да използвате регистрационния си номер, изпишете го слято, без тирета или интервали (359111222222). Паролата въведете в поле „Парола”.

След това натиснете бутона „ВХОД”, ще видите екрана „Настройки за сигурност”:

 

Той съдържа три полета:

  • Стара/временна парола – тук трябва да въведете същата парола, с която току-що сте влезли в сайта.
  • Нова парола – тук въведете паролата, която ще знаете само вие и ще ползвате оттук нататък за достъп до сайта.
  • Потвърдете новата парола – отново въведете същата нова парола за потвърждение.
Следват полета с контролен въпрос, който трябва да изберете от падащия списък, както и таен отговор, който дефинирате сами. След като сте попълнили всички полета и сте сигурни, че помните новата парола, която ще ползвате в бъдеще, натиснете с мишката бутона „ЗАПАЗИ”. Затворете потвърждението за актуализация на паролата, за да преминете към онлайн профила си и проверката на точки.

Още на началната страница в лентата вляво ще видите графика на своя обем от предходните два и настоящия месец, а опаковката гел от алое отдолу илюстрира напредъка ви към следващото ниво в маркетинговия план. За да разгледате по-подробни данни за бонусните си точки, натиснете връзката „Точки и справки за бонуси”.

 

  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.