www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Презентации
ПРЕЗЕНТАЦИИ

ОСНОВНИ ОБУЧЕНИЯ "ИЗГРАЖДАНЕ НА УСПЕШЕН БИЗНЕС"
 
Всички видео обучения и PowerPoint презентации ще откриете в нашата съвременна ОНЛАЙН СИСТЕМА ЗА ПРЕЗЕНТАЦИИ И ОБУЧЕНИЯ. Тук за улеснение ви предлагаме някои основни компютърни презентации във формат PowerPoint, които можете да изтеглите и запазете на своя компютър, за да имате необходимите инструменти да направите истински професионално представяне.

Файловете са във формат РРТХ. За да изтеглите файл, кликнете с мишката върху съответната връзка и изтеглянето ще започне.

ПРЕДСТАВЯНИЯ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ

Запознаване с Форевър Ливинг Продъктс, продуктите и възможността за бизнес. Три презентации, представящи Форевър - СЪЗДАЙ СИ БИЗНЕС ОТ ПРОДАЖБИ за хората, които предимно се интересуват от продуктите и не биха отказали някакви странични доходи, СЪЗДАЙ СИ МАЛЪК БИЗНЕС за всички, които имат интерес и към възможността за бизнес като странично занимание, СЪЗДАЙ СИ ГОЛЯМ ЕКИП И ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ за най-амбициозните с големи мечти и желание за промяна. Проучете предварително какъв интерес има кандидата, на когото ще представяте компанията, продуктите и бизнеса и изберете презентацията, която най-много би го заинтригувала.

С включени бележки за представящия. Обновени: 26.10.2020 г.

СЪЗДАЙ СИ БИЗНЕС ОТ ПРОДАЖБИ  (93 МВ)

СЪЗДАЙ СИ МАЛЪК БИЗНЕС  (88 МВ)

СЪЗДАЙ СИ ГОЛЯМ ЕКИП И ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ  (90 МВ)


СТАРТОВО ОБУЧЕНИЕ

Как да направим първите си стъпки във Форевър бизнеса - поставяне на цели, съставяне на план и списък с имена, изграждане на база от клиенти, представяния, проследяване и всички други дейности, водещи към успеха.

Използва се с работната книга „Първи стъпки към Мениджър“.
С включени бележки за представящия. Обновена: 27.11.2020 г.

Стартово обучение  (136 МВ)

 
МАРКЕТИНГОВ ПЛАН

Маркетинговият план на Форевър е изграден върху философията, че когато помагате на другите да постигнат това, което искат, и вие получавате, това което искате. Запознайте се с плана, който може да превърне и вашите мечти в реалност.

Обновена: 26.10.2020 г.

Маркетингов план  (8 МВ)

 
ИЗГРАДИ БИЗНЕС НА НИВО МЕНИДЖЪР

Стъпка по стъпка изграждане на Форевър бизнес за постигане на ниво Мениджър. Презентация за успешно използване на работната книга „Първи стъпки към Мениджър“.

Използва се с „Първи стъпки към Мениджър“. Обновена: 15.10.2015 г.

Изгради бизнес на ниво Мениджър  (170 МВ)

 
ПЪРВИ СТЪПКИ КЪМ МЕНИДЖЪР

Инструмент за полудневно или целодневно работно обучение за работа с наръчника „Първи стъпки към Мениджър“. Всички участници преминават стъпка по стъпка през книгата, като реално изпълняват всяка задача. В края на обучението всеки участник трябва да разполага със седемдневен план за действие.

Използва се с „Първи стъпки към Мениджър“. Обновена: 27.11.2020 г.

Първи стъпки към Мениджър  (44 МВ)

 
ПРЕДСТАВЯНЕ ЗА КЛИЕНТИ

Презентирайте на клиентите си защо и как продуктите на Форевър могат да им помогнат да изглеждат по-добре и да се чувстват по-добре.

Обновена: 9.12.2020 г.

Представяне за клиенти  (31 МВ)

 
ПРОДУКТИ И ГРИЖА ЗА КЛИЕНТИТЕ

В първата част ще ви представим растението алое вера и невероятните продукти, които Форевър произвежда от него. Втората дава съвети за грижа за клиентите и препоръчване на продукти.

Обновена: 21.11.2018 г.

Продукти и грижа за клиентите  (51 МВ)

 

 
 

  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.