www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
КОМБИНИРАНИ ПАКЕТИ
 
Тези специално подбрани и съчетани продукти ще ви запознаят с най-доброто, което Форевър Ливинг предлага.
 
Код: 634
Цена: 823,36 лв. (само за преференциални клиенти)


ПОВЕЧЕ
Start Your Journey Pack
Пакет „Стартирай пътешествието си“
Ако сте заинтригувани от възможностите за изграждане на собствен Форевър бизнес, този пакет е идеалният начин да започнете. Предлага достъпна и бърза възможност за издигане до ниво Асистент Супервайзор и за бъдещи покупки по цени на едро с 30% отстъпка. Освен това е прекрасен начин лично да опитате най-популярните продукти и да започнете да ги предлагате на потенциалните си клиенти.
Код: 634C
Цена: 821,08 лв. (само за преференциални клиенти)


ПОВЕЧЕ
Start Your Personal Use Pack
Пакет „Погрижи се за себе си“
Ако искате най-напред да опитате лично продуктите на Форевър, този пакет е идеалният начин да започнете. Предлага най-популярните от тях, заедно с достъпна и бърза възможност за издигане до ниво Асистент Супервайзор и за бъдещи покупки по цени на едро с 30% отстъпка. Започнете още днес да изглеждате и да се чувствате по-добре с „Погрижи се за себе си“.
Код: 001
ПЦП: 1116,34 лв.

ПОВЕЧЕ
Touch of Forever
Докосване до Форевър
Чудесно запознаване с богатия асортимент от продукти на Форевър Ливинг. В големия пакет ще откриете 25 продукта – и за здраве, и за лични грижи, както и комплект печатни материали. Освен за лично запознаване с Форевър, можете да използвате комбинирания пакет и за да помогнете и на близките си да открият какво предлага компанията.
Код: 71633
3 х 330 мл
3 х 10 г
ПЦП: 75,19 лв.

ПОВЕЧЕ
ARGI+ & Aloe Mini TriPak
ТриПак АРГИ+ и алое мини
Устремете се към фитнес целите си с идеалното съчетание от АРГИ+ и гела от алое вера на Форевър, което ще ви помогне да изглеждате и да се чувствате по-добре. Новият комбиниран пакет на Форевър включва три мини опаковки ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА по 330 мл и три пакетчета АРГИ+.
Код:
456 (Aloe Gel)
457 (Berry Nectar)
ПЦП: 555,54 лв.

ПОВЕЧЕ
Vital5
Витал5
Комплектът съчетава пет великолепни Форевър продукта – действайки заедно, те компенсират евентуални дефицити и осигуряват ключови нутриенти, необходими на тялото ви, за да изглеждате по-добре и да се чувствате по-добре.

Код: 7333
3 х 1 литър
ПЦП: 178,61 лв.

ПОВЕЧЕ
Aloe Drinks TriPak
ТриПак - алое напитки
Троен пакет с трите великолепни алое напитки на Форевър - гел от алое вера, алое бери нектар и алое и праскови. Идеален за продуктови представяния - запознайте клиентите си с различните разновидности на алое напитките, за да ги опитат и да си изберат тази, която им допада най-много.
Код: 7153
3 х 1 литър
ПЦП: 178,61 лв.

ПОВЕЧЕ
Aloe Vera Gel TriPack
ТриПак - гел от алое вера
Троен пакет с любимия и неповторим Гел от алое вера. Напитката подпомага храносмилането и имунитета на тялото ви, изпълва ви с жизненост.
Код: 7343
3 х 1 литър
ПЦП: 178,61 лв.


ПОВЕЧЕ
Aloe Berry Nectar TriPak
ТриПак - алое бери нектар
Троен пакет с освежаващия и вкусен Алое бери нектар. Вкусната напитка се грижи за храносмилането, имунитета и отделителната система.

Код: 7773
3 х 1 литър
ПЦП: 178,61 лв.

ПОВЕЧЕ
Forever Aloe Peaches TriPak
ТриПак - алое и праскови
Троен пакет с ароматната и вкусна напитка Алое и праскови. Алое и праскови се грижи за храносмилането, имунитета и жизнеността ви.

* ПЦП - препоръчителна цена за потребители  

  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.