www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ
 
Работливите пчелички са истинско природно съкровище. Те ни даряват не само със сладък, златен мед, но и с цял арсенал от други ценни и активни съставки. Всички натурални пчелни продукти идеално се съчетават с алое вера и играят важна роля в здравословния и балансиран начин на живот.
 
Код: 207
500 г
ПЦП: 38,36 лв.
Повече  
Forever Bee Honey
Пчелен мед
Вкусна съкровищница от ценни природни вещества. Въглехидратите и минералите, като калций и фосфор, превръщат меда на Форевър в отличен източник на енергия. Една супена лъжица от този естествен подсладител съдържа около 70 калории, усвоява се лесно и предлага невероятен коктейл от витамини, минерали, ензими, протеини и аминокиселини.
Код: 036
60 таблетки
ПЦП: 75,58 лв.
Повече  
Forever Royal Jelly
Пчелно млечице
Дайте тласък на енергията и метаболизма си, като същевременно се борите със стреса. Специално съчетано с ензими, пчелното млечице на Форевър съдържа протеини, минерали, витамини А, С, D, Е и В комплекс, всички 8 незаменими аминокиселини, плюс още 10 второстепенни.

Код: 027
60 таблетки
ПЦП: 72,68 лв.
Повече  
Forever Bee Propolis
Пчелен прополис
Прополисът е защитната субстанция, която пчелите събират и използват, за да предпазват кошерите си. Доказано е, че той е особено полезен за подкрепа на имунитета и за справяне с негативното въздействие на свободните радикали. Съдържа 22 аминокиселини, витамини от групата B комплекс и е подсилен с мед и пчелно млечице за оптимален ефект. 500 мг прополис във всяка таблетка.

Код: 026
100 таблетки
ПЦП: 34,91 лв.
Повече  
Forever Bee Pollen
Пчелен прашец
Пчелният прашец предлага витамини C, D, E, K, бетакаротин (витамин A), B комплекс, минерали, ензими, коензими, растителни мастни киселини, въглехидрати, протеини и 22 аминокиселини (включително 8-те незаменими). Дава енергия и издръжливост, допринася за поддържане здравето на кръвоносната, храносмилателната, имунната и нервната системи. 500 мг в една таблетка.

* ПЦП - препоръчителна цена за потребители  

  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.