Вашите успехи

Най-успешните лидери през 2023 г.

Форевър България

Класация на най-добрите собственици на Форевър бизнес, които с екипите си реализираха най-много сумарни и немениджърски + лични бонусни точки през миналата година.

Повече >

Първият САПФИР в България

Мая Младенова, Форевър България

Чани пише личната си история с Форевър от лятото на 2001 г., а наскоро стана първият Мениджър САПФИР в България. Мая се опитва да ви потопи в атмосферата, която Димитър Механджийски създава около себе си, в уникалния му подход в бизнеса.

Повече >

Най-важното е да вземеш решение

Елена Михайлова, Мениджър от Разград

Елена е във Форевър от 12 години, като се включва, за да подкрепя здравето на децата си. Бързо се превръща в продукт на продуктите, а днес вече е Мениджър - постижение, мотивирано от мечтата на сина ѝ да стане авиопилот. Прочетете историята ѝ.

Повече >

Вашият Форевър - септември 2023 г.

Стефан Стаев, Управляващ директор на Форевър България и С. Македония

Поздравления за успехите ви през август от управляващия директор на Форевър България и С. Македония - Стефан Стаев, и полезни съвети от специалната ни гостенка Холи Стаут, вицепрезидент на Форевър по продуктови разработки.

Повече >

Вашият Форевър - юли 2023 г.

Стефан Стаев, Управляващ директор на Форевър България и С. Македония

Новите квалификации за юни, вашите постижения и успехи, предстоящото уикенд бизнес обучение в Хисаря и много други интересни и актуални Форевър теми и съвети с управляващия директор Стефан Стаев.

Повече >

Вашият Форевър - юни 2023 г.

Стефан Стаев, Управляващ директор на Форевър България и С. Македония

Първият Мениджър „Сапфир“ в България, вашите майски успехи, европейското събитие в Кан и много други интересни и актуални Форевър теми и съвети с управляващия директор Стефан Стаев.

Повече >

Нагоре