Вашите успехи

Наградата от квалификацията за Мениджър ОРЕЛ е стабилност

Йорданка Танева, Мениджър ОРЕЛ

Тази година Йорданка Танева за пръв път се квалифицира в програма Мениджър ОРЕЛ и я помолихме да сподели какво я мотивира и защо избира да работи с Форевър. Чуйте какво ни каза...

Повече >

Форевър ми даде крила

Николета Карпузова, Мениджър

Промяната, която Николета търси, се появява в живота ѝ преди четири години като по поръчка. Оттогава Форевър се превръща в неин пристан и надежда за по-добър свят. Прочетете какво споделя тя за начина, по който възприема бизнеса, ще ви вдъхнови!

Повече >

Струваше си да си дам шанс

Христо Стоенчев, Мениджър

Христо е от Пловдив и се включва във Форевър в началото на 2020 г. в търсене на промяна. Въпреки първоначалния си скептицизъм, той взима решение да се впусне в приключение. Чуйте неподправената му история.

Повече >

Форевър е компания, която не бих заменила

Йоанна Йорданова, Мениджър

Йоанна е част от Форевър вече над 12 години, но в десет от тях само ползва продуктите. Наскоро решава да направи крачката до ниво Супервайзор и с помощ от близки, партньори и добри клиенти неусетно става Мениджър. Прочетете нейната история.

Повече >

Най-успешните лидери през 2023 г.

Форевър България

Класация на най-добрите собственици на Форевър бизнес, които с екипите си реализираха най-много сумарни и немениджърски + лични бонусни точки през миналата година.

Повече >

Първият САПФИР в България

Мая Младенова, Форевър България

Чани пише личната си история с Форевър от лятото на 2001 г., а наскоро стана първият Мениджър САПФИР в България. Мая се опитва да ви потопи в атмосферата, която Димитър Механджийски създава около себе си, в уникалния му подход в бизнеса.

Повече >

Нагоре