Бизнес

Стъпки към успеха

Форевър

Независимо колко високо се изкачваме по стълбицата на Форевър, винаги е полезно да се замисляме върху онези стъпки, които постоянно трябва да правим, за да стигаме до върха на своя потенциал.

Повече >

Големите лидери вдъхновяват хората да виждат повече в себе си и в другите

Ейдън О'Хеър, Президент на Форевър Ливинг Продъктс

В майското си обръщение Ейдън О'Хеър отдава почит на две забележителни личности в света на Форевър, които ни напуснаха наскоро - Джон Къртис от Англия и Амарджит Убхи от Индия.

Повече >

Тайните на успеха

Сунил Гупта, Мениджър „Сапфир“, Индия

Сунил е лидер от Индия и се радва на голям успех в бизнеса там. Вижте кое според него е разковничето на постиженията му и последвайте примера му.

Повече >

Проучване разкрива, че милениалите най-често имат допълнителна работа

По материали на Форевър Великобритания

Обземат ли ви понякога мрачни мисли, че моментът не е добър за мрежов бизнес, защото хората нямат пари? Вижте проучване на пазара в десет държави и може би гледната ви точка ще се промени.

Повече >

Защо да станете МЕНИДЖЪР за четири до шест месеца?

Форевър

Ако сега започвате, ниво Мениджър сигурно ви изглежда трудно и далечно. Но всъщност с правилно планиране, действия и нагласа е напълно реалистично да го постигнете в рамките на четири до шест месеца.

Повече >

Как да правим първокласни презентации

Форевър

Доста време бяхте принудени да работите с онлайн презентации, но сега, когато отново можем да се събираме на живо, трябва да си припомните какво е да застанете пред зала с публика.

Повече >

Нагоре