Работете за целите си и те ще работят за просперитета ви

Стефан и Таня Стаеви

Благодарим на всички, които до този момент станаха новус клиенти или собственици на Форевър бизнес и направиха нашите продукти част от ежедневието си! Искрено вярваме, че ще се радвате на много от предимствата от тяхната употреба, както и от споделянето и разпространението им.

Вие станахте част от екипа ни в най-подходящия момент и сме сигурни, че много от вас вече се убедиха в невероятните възможности, които нашата уникална компания предлага, и повярваха в успеха. Честно казано, сега е най-добрият момент да се присъедините към нас и на всички ви пожелаваме стремглаво препускане в маркетинговия план на фирмата и огромни успехи с Форевър Ливинг Продъктс. Компанията от основаването си през 1978 г. досега, вече над 40 години, отбелязва невероятно развитие, стигайки до милиардни продажби годишно, в повече от 160 страни по цял свят, както и ежегодно нарастване на продажбите в България и С. Македония от много години насам.

А ето, че и още един невероятен месец, изпълнен с прекрасни преживявания и успехи, вече е в историята на Форевър Ливинг Продъктс в България и С. Македония. И ако между вас случайно има някой, който се е съмнявал в успеха на фирмата в настоящата сложна ситуация, можем спокойно да заявим – през последните няколко месеца постигнахме нови рекордни нива, както в продажбите на продукти, така и в броя на регистрираните сътрудници. Не е ли това невероятно?

Колко приятно е усещането да си на гребена на вълната на успеха! Убедени сме, че много от вас споделят виждането ни, че ни очаква експлозивен растеж и през следващите години. Оптимизмът на всички ни расте ежедневно и с пълно право.

Но ентусиазмът не бива да заглушава разума ни и затова никога не забравяйте, че за разлика от други бизнеси, единственият път към успех в нашия е да помагате непрекъснато на достатъчно хора от своите групи да постигат личните си цели. Не мислете, че винаги ще бъде лесно. Ние сме убедени, че за разлика от хората, които избират лесния път да бъдат водени, вие ще се посветите на по-трудния, но гарантирано водещ към успеха подход на лидерите. Поставете си най-напред за цел да постигнете още тази година колкото се може повече нива в бизнес плана на Форевър Ливинг Продъктс. Това ще бъде стимул и показател за всеки от вашата група, че и той може да го постигне.

Ако вие работите усилено за постигане на целите си, постигнатите цели ще работят за вашия просперитет и благоденствие.

Щастливи сме да виждаме как Форевър променя живота на много хора. Вървете по пътя на успеха с нашите продукти и бизнес възможност и никога не забравяйте, че клиенти и сътрудници се печелят със споделяне и обещания, но във времето се задържат само с удовлетворение от продуктите, от отношението, което им предлагате, и от подкрепата, която им оказвате по пътя към техния успех. Работете така, че вашите клиенти и сътрудници да бъдат с вас и след много години.

Бъдете успешни и сбъдвайте мечтите си. Никой друг няма да го направи вместо вас!

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре