Лидерът носи отговорност

Грег Моън

Първите няколко месеца от годината носят усещането за ново начало и за период на възродена енергия. Но те са и кулминация на всички чудесни неща, върху които мнозина от вас са работили, като квалификациите за Глобално рали и Chairman’s Bonus. Това е и моментът, в който обявяваме кой ще участва в Глобалния ни лидерски екип през предстоящата година.

Повечето собственици на Форевър бизнес са запознати с членовете на Глобалния лидерски екип (ГЛЕ) и дейността им, но сред вас може и да има такива, които не осъзнават колко важна роля играят в нашия бизнес. Те не са просто хората, които генерират най-много бонусни точки или имат най-големия бизнес. Членовете на ГЛЕ помагат за усъвършенстването на нашите политики и задават посоката, в която компанията ни се движи. Те са гласът на всички СФБ по света и с работата си вдъхновяват и подкрепят цялото ни Форевър семейство. Много съм въодушевен, че тази година ще приветстваме шестима чисто нови членове в ГЛЕ и че в него се завръщат някои от дългогодишните ни лидери.

Глобалният лидерски екип е олицетворение на всичко, което е възможно да се постигне, когато всеки ден се стремиш да си все по-добър лидер. Надявам се, че когато гледате или лично присъствате на обучение на някой от членовете на ГЛЕ, можете да си представите самите себе си как водите и вдъхновявате другите с примера си. Все пак пътят, по който те са стигнали до успеха, много прилича на ширналия се и пред вас. Всички започваме от едно и също място. Форевър предлага една и съща възможност на всеки. Начинът, по който се възползвате от тази възможност, определя успеха. Лидерството и устремът, с които работите, диктуват посоката на бизнеса ви.

Отдаденост. Трудолюбие. Интегритет. И трите качества са задължителни, за да бъде човек добър лидер, а ако някое от тях липсва, основите на бизнеса ви ще са нестабилни. Независимо дали мрежата ви се състои от един човек, от сто или хиляда, винаги трябва да мислите за примера, който им давате. Ето защо трябва да градите бизнеса си по най-високите етични стандарти, придържайки се към фирмената политика и насърчавайки екипа си да прави същото.

Надявам се, че без значение какво се надявате да постигнете през 2021-а, една от целите, които ще си набележите, ще бъде да сте силен лидер. Бъдете лидерът, който самите вие бихте искали да следвате. Поставяйте другите на първо място и винаги бъдете насреща да насърчите и помогнете.

Нашият маркетингов план е най-щедрият в бранша. Има силата да преобразява животи и да сближава хората в духа на екипната работа и взаимността. Форевър винаги ще възнаграждава онези, които работят за разгръщането на потенциала у другите и всеки ден се стремят да стават все по-добри лидери. Приемете предизвикателството и един ден ще бъда горд да ви поздравя и да ви приветствам като член на Глобалния лидерски екип на Форевър.

Продължавайте да се усмихвате,

Грег Моън

Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Споделете с приятели:

Нагоре