В зоната на комфорт не се случва нищо градивно

Стефан и Таня Стаеви

Искрено се надяваме, че вие и хората около вас сте добре! Изминаха вече почти три месеца, откакто животът ни се промени драстично почти от единия за другия ден. Сблъскахме се с предизвикателства, с които досега и през ум не ни беше минавало, че ще трябва да се справяме. И най-вече – обстоятелствата ни наложиха много промени в ежедневието. Може да се каже, че това е новата действителност. Промените са новата действителност. Не сме я избрали сами, но имаме избор как ще реагираме, как ще се адаптираме към нея.

Хората също се промениха – за мнозина здравето започна да придобива по-висока стойност. Онези, които го приемаха за даденост, забелязаха, че не е точно така. Започнаха да се питат какво могат да направят, за да го подкрепят.

И изведнъж се сетиха за нас – за хората, които от седмици, месеци и дори години им обясняваме, че можем да им помогнем за по-добро здраве, по-добре работещ имунитет, повече енергия и жизненост. Затова сега е моментът да сте по-видими, по-активни и още по-креативни. Или накратко казано – сега е моментът да пренастроите бизнеса си онлайн, ако още не сте го направили.

В допълнение новините, свързани с развитието на икономиката, са все по-негативни: големи разходи и щети от карантината, загуби на работни места, а запазилите ги имат намалено работно време или намалено заплащане. Очаква се преструктуриране на много бизнеси – големите фирми и разработилите онлайн платформи ще оцелеят, докато малките предприемачи, разчитали досега само на офлайн услуги, не ги очаква добро бъдеще.

Вашето предимство като СФБ е, че сте малки и не толкова малки независими предприемачи, които обаче имате зад гърба си голямата компания Форевър, подкрепяща ви с платформа за предлагане на стоки и услуги, с логистика, с информация, обучения и много други и всичко това – онлайн. В момента онлайн бизнесите процъфтяват. Дори онези, които доскоро не са се възползвали от тази възможност, сега се променят. Създават се нови навици. Което от своя страна предлага и много добри предпоставки за спонсориране.

Знаете отлично, че мнозина се обръщат към МЛМ, когато имат лични проблеми и кризи. Тогава са много по-отворени за предложения, които преди това са пренебрегвали. Хората извън нашата индустрия също ще търсят промяна, ще търсят по-голяма сигурност. А откъде да получат информация как да подсигурят бъдещето си? От всеки от нас, който се занимава с мрежов маркетинг, разбира се! Ние имаме възможност да работим от къщи и да подсигурим бъдещето – не само своето и на семейството си, но и на всеки, готов да ни чуе.

Всяка промяна изглежда плашеща, но всъщност почти винаги води до нещо по-добро. Трябва да свикваме с новото си ежедневие – колкото по-бързо, толкова по-добре. И не забравяйте правилото, че в зоната на комфорт никога не се случва нищо градивно. Трябва да излезем от нея, а за целта се налага да приемем, че новата действителност е такава и изисква промени, които трябва да направим бързо. Голяма грешка би било да чакаме някой друг да решава какво ще се случва с нас.

Сигурни сме, че можете да се справите, а вече виждаме и как много от вас го правят и сме горди да работим с всички ви и да помагаме за успеха ви. Приемете промените, вместо да им се противопоставяте и ще можете да ги използвате много по-добре. Няма да се чувствате жертви. Поемете контрола в свои ръце и ще бъдете далеч по-уверени. Учете се как да се възползвате от онлайн маркетинга, социалните мрежи, как да сте по-видими и как да общувате с повече хора, без да се налага да се срещате на живо с тях. Те няма как да разберат от телевизията или рекламите, че има по-добър начин за правене на бизнес – от дома. Трябва да го научат от ВАС!

Настоящата ситуация представлява огромна възможност за растеж, ако ВИЕ лично сте готови да се промените и развивате. И не забравяйте, че всички сме изключително щастливи да работим в партньорство с най-добрата компания за алое вера, която ни предлага и най-добрата възможност за онлайн бизнес от дома в света. С Форевър никога не зависите от външните обстоятелства, зависите само и единствено от себе си!

Винаги с вас!

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България

Споделете с приятели:

Нагоре