Двигателят на Форевър

Грег Моън

Надеждността е едно от най-важните, но пренебрегвани неща в живота. С добре работещ двигател автомобилът кръстосва пътищата години наред, но рядко отделяме миг, за да се замислим за всичко, което се случва под капака.

Напълно затвореният производствен процес е моторът, който движи Форевър, и е причина да сме все така силни от 1978 г. насам. Притежаваме полетата, в които се отглежда нашето алое, предприятията, в които се произвеждат продуктите ни, и каналите за дистрибуция, с чиято помощ те стигат по целия свят. Когато вземете любимия си продукт в ръка или извадите алоето от хладилника си, може би не се замисляте за целия процес, благодарение на който получавате най-добрите алое продукти на пазара. Не се притеснявайте. Не е нужно да мислите за всичко това, защото то е наша грижа.

Мислим за всеки детайл от мига, в който алоето се засажда, докато поръчката пристигне до вашата врата. Именно този напълно затворен процес превръща Форевър в уникат в бранша на директните продажби. Не е тайна, че се изискват значително по-големи инвестиции, за да се контролира всеки аспект от отглеждането, производството и разпространението на продуктите, но това е и една от най-силните причини да можете да препоръчвате продуктите ни уверено.

Безброй са компаниите, които пестят много средства и печелят бързо, като поръчват готови продукти, вместо да ги произвеждат сами. Но плащат за това с цената на доверието на клиентите си. Не могат да самоуверено да им разказват как са разработени продуктите им, какво представляват производствените им мощности, дали на работниците им се плаща справедливо. Другите фирми често не могат да ви кажат къде са отглеждани съставките или как се берат. Това е само част от дългия списък с неща, които клиентите заслужават да знаят, когато купуват даден продукт.

Ето това отличава Форевър от масата. Когато препоръчвате на клиентите си хранителна добавка от богатия ни асортимент, можете да им кажете, че продуктите са произведени с оборудване от фармацевтична класа и че преминават през 333 вида изпитвания във Форевър нутрасютикъл. Служителите там се отнасят към работата си със страст и всеотдайност. Ако попитате конкурентите ни колко тестове за качество правят на продуктите и оборудването си, едва ли ще могат да ви кажат. А ние можем да отговорим на всеки ваш въпрос за производствените си предприятия – от Аризона до Тексас и по целия свят.

Някой би могъл да каже, че затвореният процес на производство е ограничаващ или че да си винаги в крак с най-новите научни открития и технологии, е твърде скъпо. Процесът ни е толкова специален и защото знаем кога да включим в него ключови партньори. Форевър изключително много се гордее, че когато е необходимо, работи с лидери с напредничаво мислене, за да гарантира, че винаги получавате най-съвременните технологии или иновации.

Качеството винаги ще ни откроява. Нашите продукти. Нашите хора. Нашите предприятия. Следващия път, когато ползвате или препоръчвате продукти, спомнете си, че те са плод на усилията на учените в нашите лаборатории, на отдадените ни фермери, на екипите в складовите ни бази и на всеки, който помага на двигателя да работи гладко. Можете да стъпите върху 43 години увереност, всеотдайност и качество. Нещо такова е не просто рядкост в нашия бранш, но е и почти нечувано в която и да е друга индустрия, нещо, с което всички можем да се гордеем.

Продължавайте да се усмихвате,

Грег Моън

Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Споделете с приятели:

Нагоре