Благодаря ви, че направихте Глобалното рали толкова специално

Грег Моън

Трудно ми е да повярвам, че поредното необичайно, но изумително Глобално рали на Форевър е в историята. Не мога да спра да мисля колко невероятно бе да видим толкова много от вас усмихнати и демонстриращи духа си от целия свят.

Надявам се, че и вие сте били също толкова вдъхновени, колкото бях аз и сте почерпили чудесни идеи за развиване на бизнеса си. Знам, че понякога, гледайки как най-добрите СФБ получават своите Chairman’s Bonus чекове, може да ни се стори, че подобен успех е извън нашия обсег. Истината е, че не е. За нито един от нас. Все пак раздадохме над 18 милиона долара под формата на чекове от Chairman’s Bonus по време на Глобално рали у дома и има толкова голям потенциал тази сума да скочи още повече догодина!

Никой от получилите чековете си миналия месец не е започнал на по-високо ниво от останалите. И те като вас са стартирали Форевър пътешествието си, споделяйки няколко любими продукта с приятели, близки и дори с непознати, когато са добили повече увереност. А удивителното у нашите лидери е, че не ламтят за успеха си, нито пък пазят тайните си само за себе си. Те споделят опита си открито, за да проправят път и за вас, ако сте готови да работите здраво за квалификацията за Chairman’s Bonus. Именно това е същината на Глобалното рали – отпразнуване на успеха ви и вдъхновение да видите всичко, което може да се постигне с невероятната бизнес възможност на Форевър.

Докато работим за следващото Глобално рали, мислете за всички важни уроци, научени от FGR21, но най-вече в моментите, когато целите ви се струват непостижими. Един от любимите ми съвети беше да правим по няколко дребнички неща, за да постигнем голяма промяна – като да продаваме по един единствен продукт всеки ден. Обожавам този съвет, защото съм го виждал в действие и знам, че е помогнал на наистина много хора.

Пазете в съзнанието си моментите от Глобалното рали, които ви харесаха. Връщайте се към тях от време на време, за да ви въодушевяват през идните седмици. Позволете им да ви окрилят, да ви вдъхват сила и да затвърдят потенциала ви да си изградите бизнес, с чиято помощ да осъществите мечтите си.

Може още да не знаем какво ще представлява Глобалното рали през 2022-а, но нещото, което мога със сигурност да кажа, е, че в него може да има чек с вашето име. Така че участвайте във всяка програма за стимулиране, постигнете Chairman’s Bonus и можете да се превърнете във вдъхновение за другите. Сега е вашето време, ако имате желание да уловите мига, да работите здраво и да си изградите живота, за който мечтаете.

Продължавайте да се усмихвате,

Грег Моън

Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Споделете с приятели:

Нагоре