Бъдете самоуверени и говорете с всеки

Стефан и Таня Стаеви

Самоувереността ни дава смелост и разширява възможностите ни. Позволява ни да поемаме големи рискове и да постигаме далеч повече от това, което си мислим, че можем. Изграждането на увереност у другите е голяма част от лидерските умения.

Джак Уелч, „Отвътре”

Всяка година във Форевър периодът от септември до декември е характерен с високата си продуктивност, голям брой нови СФБ и възможност за много от вас за нов (ре)старт. През този период хората са добре разположени към възприемане, както на продуктите, така и на бизнеса. Това е времето, което всеки от нас е добре да използва максимално ефективно.

Един от факторите да успеем, е да бъдем уверени в себе си. Самоувереността ни дава възможност да надскочим това, на което си мислим, че сме способни, за да постигнем това, което всъщност можем.

През годините сме имали възможност да се срещнем с много и най-различни СФБ – някои тепърва започват, други са утвърдени и успяващи, а трети така и не могат да открият верния път към изграждането на собствен бизнес. Точно те са и хората, които най-често пропиляват енергията си в съставяне на сложни схеми за привличане на нови бизнес-партньори, опитвайки се да преоткрият колелото, просто седят край телефона и го чакат да звънне или пък разказват на хората около себе си колко трудно се изгражда бизнес с Форевър Ливинг.

От години срещаме такива „крадци на мечти” и сме сигурни, че и вие ги познавате добре. Те често обичат да изказват мнения като: „Мрежов маркетинг? Нищо няма да излезе от това!” или „Губиш си времето!” и именно те са онези, които държат да анализират вашия Форевър бизнес, без дори да са му хвърлили и поглед.

За щастие срещу всеки такъв „умник“ имаме поне по 10 успешни истории на хора, чийто живот се е променил физически или финансово, благодарение на Форевър.

Ако се огледате, вие също ще ги откриете. Можете да прочетете това, което споделят в нашия блог, и да се ентусиазирате от успехите и постиженията им.

Да бъдеш уверен в себе си е ключов фактор, когато започваме нещо ново. Това е онзи вътрешен глас, който ни нашепва, че можем да се справим, че можем да променим живота си и този на хората около нас. Увереността в себе си е това, което ще ви позволи да вдигнете телефона и да проведете необходимите разговори, да поканите приятел или познат на бизнес-среща или да представите отличните ни продукти на съседа си.

Съвсем естествено е, когато започвате своя Форевър бизнес, да се чувствате не толкова уверени, не толкова сигурни в себе си. Но с всяка успешна продажба, с всеки новоспонсориран сътрудник, увереността във вашите способности ще расте. Именно този е най-сигурният начин да я поддържате на ниво – не спирайте да говорите с всеки около вас за продуктите и за бизнеса.

Винаги мислете за това, че Форевър е най-невероятната възможност на света. Тя е подобрила живота на милиони хора и ще стори същото и с вас, и с вашите сътрудници, ако работите усилено. Ето защо бъдете самоуверени и говорете с всеки!

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре