Поемете отговорност за собствения си успех

Стефан и Таня Стаеви

Почти всяко обръщение от последните месеци непременно започва с особеното време, в което живеем. И от очаквано временно положение, този по-специален период почти се превърна в константа, а ние някак привикнахме с ограниченията и правилата, които ни наложи. За мнозина рестриктивните условия на живот се превърнаха в нови най-различни възможности.

Променените нужди на хората инициираха и промяна в нагласата им и все повече са радушно прегръщащите възможността, която ние можем да предложим. За нас пък остава да преодолеем ограниченията, които сами си налагаме, и да говорим. Да говорим с хората около себе си ежедневно, с увереност и широка усмивка, защото всички сме убедени в качествата на продуктите и в невероятната бизнес възможност Форевър. А на обстоятелствата не бива да гледаме като пречка, защото са налице за всички. Разликата е в начина, по който ги възприемаме и готовността ни да реагираме адекватно на всяка промяна.

Животът и преди е бил изпъстрен с препятствия и предизвикателства, да, на пръв поглед може би предвидими, но всъщност предопределени от рутината, която ни даваше сигурност и спокойствие. И все пак всеки е откривал собствен път и сили да преодолее всичко, независимо от размерите и значимостта му. Значи имаме сила да се справим, стига да сме мотивирани, гъвкави и адаптивни.

Разгледайте отново целите си за предстоящата година, преминете през всички малки стъпки, които сте описали в плана си, и разсейте всяко съмнение в успеха си, като се опитате да погледнете нещата от различен ъгъл. Времето е нестандартно, нали? Търсете тогава нестандартния подход, опитвайте нови начини, споделяйте. Нагласата, че ще се справите с всяка стъпка и ще покорите всяка цел, всъщност ви отвежда много по-близо до резултата. Ако смените рамката, картината ще изглежда по доста по-различен начин.

Поемете отговорност за собствения си успех. Вие сте творецът на собственото си щастие, успех, добруване. Трябва да вземете нещата в ръце и да действате. Ако се навъртате наоколо и само декларирате, че ще започнете например да говорите с петима души на ден за бизнеса с Форевър, но от утре, от понеделник, през лятото или на 15-и септември, равносметката в края на годината ще бъде нула. Ако обаче поемете отговорност и започнете да действате с постоянство и търпение, резултатите ще бъдат смайващи. Знаем, че това, което ви казваме, не е велико откритие, но знаем също, че е вярно и валидно за всяка област от живота и ви пожелаваме да бъдете отговорни първо към себе си.

Не се страхувайте да поемате рискове! Страхът и тревогата не са добри съветници. Да се чудите дали нещо ще проработи за вас, или не, или пък дълго да обмисляте последствията от конкретно действие или бездействие, само ще изгубят времето ви, защото нищо в живота не идва без цена. Поемайте по непознати пътеки и откривайте нови прекрасни възможности. Та нали така открихте и Форевър! Чували ли сте невероятните истории на нашите собственици на Форевър бизнес, чиито живот се е променил с Форевър? Те са толкова много и толкова вдъхновяващи! Отворете още днес уебстраницата на компанията и прочете статиите в блога или бюлетина, изгледайте всички филмчета, публикувани там, и открийте своето вдъхновение, но не отлагайте нито за секунда успеха си с Форевър!

А ако за миг ви се стори, че губите посока, споделете! Форевър е общност и винаги ще срещнете подкрепа, ще чуете сходна история или опит. Така ще откриете друга перспектива, различна рамка, ново дръзновение и мотивация!

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре