НОВ СТАРТОВ ПАКЕТ

Форевър България

С измененията във Фирмената политика, които влизат в сила на 1 ноември 2020 г., идва още една промяна, която ще стимулира вашия успешен бизнес с Форевър. Познатият ви досега Стартов пакет става още по-изгоден и привлекателен за започване на Форевър бизнес!

По-изгоден и за новия сътрудник, и за спонсора

Новото име на пакета е „СТАРТИРАЙ ПЪТЕШЕСТВИЕТО СИ“ и огромното му предимство е, че цената му съответства едва на 1,510 б.т., а носи и на купуващия го преференциален клиент, и на неговия спонсор 2,000 бонусни точки! Така всеки ваш нов сътрудник, който започне с пакет „Стартирай пътешествието си“, ще добавя пълни две бонусни точки към обема ви, за да напредвате в бизнеса по-бързо и по-успешно!

С включена програма КЛИЙН 9

Друго безспорно преимущество на новия пакет е, че съдържа програма КЛИЙН 9 плюс някои от най-популярните и обичани продукти на компанията. Както знаете, КЛИЙН 9 се предлага в две разновидности в зависимост от аромата на шейка в пакета. Ето защо и новият стартов пакет също ще има два варианта:

ПАКЕТ „СТАРТИРАЙ ПЪТЕШЕСТВИЕТО СИ“

634А с Форевър лайт ултра ванилия

634В с Форевър лайт ултра шоколад

ПК цена: 746,80 лв.

2,000 б.т.

Програма КЛИЙН 9 (С9) е основополагаща и е отлично начало за всеки. Предлага ефективен и лесен за спазване режим, който изчиства и оптимизира тялото, помага му да започне да функционира по-добре и го подготвя да усвоява пълноценно всички останали хранителни добавки на Форевър. Едва след девет дни всеки се чувства по-лек и по-жизнен, а и цялостната промяна е видима.

Какво друго има в пакета?

Наред с пълния набор продукти на програма С9 в новия стартов пакет ще откриете още:

3х 716 Гел от алое вера мини (330 мл)

1х 473 АРГИ+

1х 610 Форевър актив ПРО-Б

1х 067 Алое дезодорант Евър шилд

2х 028 Гел за зъби Форевър

2х 061 Алое вера гел

2х 064 Загряващ алое лосион

2х 051 Алое прополис крем

2х 022 Алое липс

Виждате, че пакетът съдържа продукти, които ще помагат на всеки ваш нов сътрудник да изглежда и да се чувства по-добре. Някои ще заменят ежедневно използваните у дома, които така или иначе купува всеки месец – паста за зъби, дезодорант, кремове и др. Заедно с тях получава алое напитките и няколко от чудесните добавки на Форевър, които ще го преобразят и изпълнят с жизненост. Освен че дава възможност на новия ви партньор да опита някои от най-обичаните продукти на Форевър лично, обновеният пакет му помага и веднага да започне да споделя част от тях с близки и приятели.

Преференциалният клиент може да го купи по всяко време

Друга промяна, която ще ви улесни в изграждането на бизнес, е, че вече не е задължително новият пакет „Стартирай пътешествието си“ да бъде първата поръчка на вашите преференциални клиенти! Всеки, който все още е на това ниво, може по всяко време да реши да купи пакета, за да получи незабавно и изгодно предимствата на ниво Асистент Супервайзор – отстъпката му да скочи от 5% на 30%, да има право да включва нови хора в собствения си екип, както и да печели допълнителен 5% бонус СТИМУЛ за личните си покупки и поръчките на преференциалните си клиенти, когато е активен с 4 б.т.

Съдържанието и кодовете са еднакви в цяла Европа

Всички тези промени в пакета основно имат за цел да улеснят вашия бизнес и да ви помогнат да го градите по-успешно, а в допълнение и ще уеднаквят стартовите пакети във всички европейски държави. Така новият сътрудник може да реши да започне своето Форевър пътешествие, където поиска, без да се налага да се ориентира в спецификите на пакета във всяка страна – и кодовете за поръчка, и съдържанието му ще бъдат почти идентични навсякъде в Европа.

Все така богат набор от печатни материали

В обновения стартов пакет не липсва и разнообразие от печатни материали и маркетингови инструменти, повечето познати ви от досегашния: по 5 бр. молби за регистрация, продуктови каталози, брошура „Алое вера“ и листовки „Арги+“, „ФАБ“, „Витолайз“, „Форевър брайт“ и „Форевър кидс“, „Глътка здраве“ и „Активен живот с Форевър“, както и една работна книга Първи стъпки към Мениджър. Така новите ви сътрудници ще разполагат с едни от основните помощни материали за добър старт в бизнеса.

Споделете с приятели:

Нагоре