Устремно начало

Форевър

Как да осъществите фитнес целите си с Клийн 9

Ако имате големи планове да сте в по-добра форма през 2021-а, важно е да започнете с добро хранене. Хората, които постигат това, което са си обещали в началото на годината, ще са първите, които ще потвърдят, че най-важен е планът. Не можете просто да станете от леглото и да хукнете на маратонско бягане. Затова трябва да възприемате тазгодишните си цели не като спринт, а като надбягване към успеха с умерено и равномерно темпо.

Форевър създаде програма Клийн 9, за да ви помогне да подготвите почвата на тялото и съзнанието си за следващите предизвикателства.

Какви цели се надявате да постигнете тази година?

Може би да отслабнете с няколко килограма, да спите по-добре, да издигнете фитнес режима си на по-високо ниво или да престанете да си угаждате със сладко и алкохол.

Без значение какво сте планирали да постигнете, C9™ може да ви предложи устремния старт, от който се нуждаете, за да се освободите от лошите навици и да превърнете новите в своя втора природа.

Как работи програмата?

Възприемайте Клийн 9 като копчето за рестарт на тялото си. За да се възползвате максимално от режима си, трябва да поставите стабилна хранителна основа, която ви дава сили и енергия да започнете да се чувствате възможно най-добре.

Тази програма не само ще зареди организма ви с прогресивни хранителни добавки, но и ще ви помогне да развиете нагласа, с чиято помощ да останете ангажирани и всеки ден изборите ви да са по-правилни. Ще се научите как да устоявате на изкушенията, да преодолявате собствените си ограничения и да запазвате мотивацията си за постигане на целите.

В основата на програмата са залегнали пет мощни Форевър продукта. Те действат заедно, за да елиминират натрупаните токсини и да заредят тялото ви с полезни витамини, минерали и фибри.

АЛОЕ ВЕРА НАПИТКИ

Алое напитките на Форевър са фундаментът за здравословен режим. С до 99,7% чисто алое вера те подпомагат храносмилането, увеличават усвояването на нутриенти и подкрепят естествената енергия, от която имате нужда, за да се устремите към тазгодишните си цели. Изберете класическия ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА или пък опитайте АЛОЕ БЕРИ НЕКТАРА или АЛОЕ И ПРАСКОВИ за допълнителна доза витамини и антиоксиданти.

ФОРЕВЪР ФИБРИ

Влакнините представляват незаменима част от всеки хранителен режим. Те подкрепят храносмилането и растежа на полезни бактерии в червата. Всяко пакетче ФОРЕВЪР ФИБРИ осигурява същото количество влакнини като чаша и половина кафяв ориз или две филии пълнозърнест хляб, но без калориите и въглехидратите! Лесно разтварящата се формула допринася и да се чувствате по-сити.

ФОРЕВЪР ТЕРМ

Форевър терм може да ви помогне да форсирате метаболизма си. Ключовите съставки подкрепят термогенезата, която повишава телесната ви температура, за да отключи изгарянето на калории и мазнини. Форевър терм също предоставя кофеин от естествени източници, за да поддържа енергийното ви ниво високо и така да ви помага да се движите към целта си.

ФОРЕВЪР ГАРЦИНИЯ ПЛЮС

Екстрактът от гарциния, използван в тази мощна формула, съдържа хидроксилимонена киселина – съединение, за което е доказано, че временно възпрепятства превръщането на въглехидратите в мазнини в тялото. Съчетана със здравословна храна и движение, Форевър гарциния плюс ще ви подкрепи в стремежа да постигнете набелязаните цели в контрола на теглото и фитнеса.

ФОРЕВЪР ЛАЙТ УЛТРА

Вкусен шейк осигуряващ на организма важни протеини за изграждане на мускули заедно с комплексна комбинация от витамини, минерали и аминокиселини. Форевър лайт ултра има ниско съдържание на въглехидрати и калории, но е много питателен и помага за овладяване на глада за сладко, като задоволява вкусовите ви рецептори с изкусителните аромати на ванилия и шоколад.

Как ще изглежда вашето C9™ пътешествие?

Продуктите са само част от програмата. Клийн 9 осигурява маршрут, който ви води стъпка по стъпка към освобождаване от лошите навици и създаване на по-добри.

Първите два дни са по-трудни, но носят изключително удовлетворение. Ще дадете тласък на процеса по изхвърляне на натрупаните токсини и ще подготвите организма си за следващия етап от програмата. Ще заместите някои от храненията си с протеинов шейк Форевър лайт утра и ще разполагате със списък от здравословни свободни храни, от които да избирате, за да овладявате глада си между храненията.

От третия до деветия ден наистина ще започнете да напредвате и да се чувствате по-силни и по-здрави. Тук в програмата се включват балансирани хранения и леки тренировки. След деветия ден не само ще се чувствате като нови, но и ще разполагате с необходимите инструменти, за да продължавате напред в същия дух.

Програма C9™ предоставя всичко нужно за устремен старт на вашето пътешествие. От вкусни и здравословни рецепти до упражнения и режим за прием на хранителните добавки – винаги имате всички инструменти да следите напредъка си и да поддържате мотивацията си.

Изберете C9 програма:

Forever Lite Ultra® Vanilla / Forever Aloe Vera Gel® / код: 475

Forever Lite Ultra® Chocolate / Forever Aloe Vera Gel® / код: 476

Forever Lite Ultra® Vanilla / Aloe Berry Nectar® / код: 625

Forever Lite Ultra® Chocolate / Aloe Berry Nectar® / код: 626

Forever Lite Ultra® Vanilla / Aloe Peaches® / код: 629

Forever Lite Ultra® Chocolate / Aloe Peaches® / код: 630

Готови ли сте за успех?

Нека тази е годината, в която ще се разделите с лошите си навици и ще изпълните новогодишните си обещания. Независимо дали целта ви е да се освободите от няколко килограма, да стегнете мускулите си или просто да изглеждате и да се чувствате по най-добрия възможен начин – Клийн 9 ще ви помогне да поемете по правилния път.

Защо новогодишните обещания се провалят и как Клийн 9 може да помогне

За да се отправим уверено към целите си, може да ни е полезно да разберем защо толкова много от новогодишните обещания се провалят и как C9™ може да ви помогне да избегнете най-често допусканите грешки.

МАРАТОНЪТ НЕ Е СПРИНТ

Доста хора се опитват да свършат прекалено много за твърде кратко време, като се хвърлят в твърде тежък нов тренировъчен режим, преди тялото им да е готово за упражнения на пълна мощност. С Клийн 9 ще започнете с рестарт на тялото и ума и после ще се фокусирате върху храненето, преди да се заемете с леко физическо натоварване и постепенно да увеличавате дневния си прием на калории. След девет дни не само ще имате желание да направите следващата крачка в двигателния си режим, но и тялото ви ще е готово за предизвикателството. Почерпете вдъхновение за умерено движение в ежедневието от материала Движение за всеки!

ЛИПСА НА ПОДКРЕПА ОТ ОБКРЪЖЕНИЕТО

Независимо колко скромни или големи са целите ви, далеч по-трудно ще ви бъде да ги постигнете, ако сте сами. С Клийн 9 винаги имате наблизо мрежа от хора, които да ви подкрепят и да ви помагат да продължавате напред към набелязаното. Можете да започнете програмата с приятели или да се включите в онлайн предизвикателство с други потребители на C9™, за да отчитате взаимно резултатите си.

Възползвайте се максимално от Клийн 9, като изтеглите безплатното приложение! Пълно е с полезни възможности за подкрепа. Можете дори да се свързвате с други хора, приели C9™ предизвикателството, за малко дружеско съревнование и подпомагане.

ПРИЛАГАНЕ НА НОВА ДИЕТА БЕЗ ПРАВИЛНИЯ БАЛАНС

Много от популярните диети залагат на крайности – може да са с ниско съдържание на въглехидрати или пък на мазнини. Но когато искаш да се отървеш от лошите си навици и да се чувстваш по-здрав, разковничето е в баланса. Приемът на точния вид въглехидрати и здравословни мазнини, съчетани с хранителни добавки, ще ви помогне да попълните дефицитите и ще ви даде сили. С Клийн 9 вече няма нужда да гадаете, защото програмата ви насочва към изчистване на начина на хранене и ви показва верния път с комбинация от здравословни рецепти и необходимите добавки за максимално усвояване на полезните вещества от храната.

Споделете с приятели:

Нагоре