Нов стартов пакет „ПОГРИЖИ СЕ ЗА СЕБЕ СИ“

Форевър България

От началото на февруари ви предлагаме още една чудесна възможност за бърз старт на бизнеса с Форевър. Новият пакет „Погрижи се за себе си“ носи същите предимства на новия сътрудник и на неговия спонсор, както пакетите „Стартирай пътешествието си“ (код: 634А и 634В), и същевременно предлага допълнителна възможност за избор и летящ старт в бизнеса за онези, които най-напред искат лично да изпробват продуктите.

Цената му отново съответства на 1,500 б.т., а носи 2.000 б.т. и за преференциалния клиент и за неговия спонсор. Но ползите му не приключват тук. В пакета са събрани любимците на Форевър, които всеки нов сътрудник може да включи в ежедневието си веднага и лично да се убеди в качествата им. Някои ще заменят задължителните за етажерката в банята – паста за зъби, дезодорант, продукти за грижа за кожата. В хладилника удобно ще се настанят алое напитките, а чудесните добавки на Форевър, които са част от пакета, ще допълнят картината, за да е преобразяването пълно. Новият ви партньор ще се наслаждава на ползите от продуктите ежедневно, за да може с въодушевление да започне да споделя личния си опит с близки и познати, за да стартира и бизнес пътешествието си с Форевър.

Какво съдържа пакетът „Погрижи се за себе си“?

Уверете се сами, че подборката е идеална за докосване до най-популярното от Форевър:

3x 022 Алое липс

1x 028 Форевър брайт

1x 040 Алое фърст

1х 051 Алое прополис крем

1х 060 Алое вера гел

1х 064 Загряващ алое лосион

1х 067 Сух алое дезодорант

1х 070 Алое балсам за след бръснене

1х 311 Дълбоко овлажняващ крем

1х 473 Арги+

1х 521 Шампоан от алое и жожоба

1х 522 Балсам алое и жожоба

1х 523 Алое сапун за ръце

1х 610 Форевър актив ПРО-Б

1х 715 Гел от алое вера

1х 734 Алое бери нектар

1х 777 Алое и праскови

+ богат набор от печатни и маркетингови материали

Разнообразието от листовки, брошури, каталози и наръчници ще предложи допълнителна информация за продуктите на компанията и още една възможност за споделяне на бизнес възможността Форевър. Също като познатите ви две разновидности на „Стартирай пътешествието си“, новият пакет съдържа по 5 бр. молби за регистрация, продуктови каталози, брошура „Алое вера“ и листовки „Арги+“, „ФАБ“, „Витолайз“, „Форевър брайт“ и „Форевър кидс“, „Глътка здраве“ и „Активен живот с Форевър“, както и една работна книга Първи стъпки към Мениджър.

Друга прилика със „Стартирай пътешествието си“ е, че не е нужно „Погрижи се за себе си“ да бъде купен още с първата поръчка на преференциалния клиент. Всеки, който е на това ниво, може по всяко време да реши да поръча новия пакет, за да получи незабавно и изгодно предимствата на ниво Асистент Супервайзор – отстъпката му да скочи от 5% на 30%, да има право да включва нови хора в собствения си екип, както и да печели допълнителен 5% бонус СТИМУЛ за личните си покупки и поръчките на преференциалните си клиенти, когато е активен с 4 б.т.

ПАКЕТ „ПОГРИЖИ СЕ ЗА СЕБЕ СИ“

Код: 634С

ПК цена: 744,73 лв.

2,000 б.т.

Споделете с приятели:

Нагоре