Нека светлината ни грее ярко

Рекс Моън

Идва краят на годината и сигурно всички ще се съгласим, че тя беше много различна от всички досега. Изправихме се пред неочаквани обстоятелства и трябваше да се приспособим към нов начин на живот. Но като всяко голямо предизвикателство и това също ни помогна да станем по-силни.

Приближавайки се към поредната нова година, виждам тази сила у много от вас. Толкова истории чуваме за собственици на Форевър бизнес от целия свят, останали верни на представата си за Форевър и укрепили бизнеса си, взаимоотношенията си и самите себе си. Призовавам ви да се замислите за миг за всичко, което се е променило към по-добро у вас.

Дали и вие сте един многото СФБ, които се радват на рекордна година в бизнеса си, като се адаптират към предизвикателствата? Възприехте ли технологиите, за да останете в контакт със сътрудниците си и за да представяте бизнеса на повече хора? Може би укрепнахте емоционално и сте по-добре подготвени да продължавате напред през неочакваните превратности на живота. Изумително е умението да виждаш хубавото във всичко и да осъзнаваш, че днешните трудности проправят път към утрешните възможности.

Никой не знае със сигурност какво ни предстои догодина. Но без значение какво се случва, не е трудно да видим потенциала на всички ни да се изправим заедно и да създадем по-добър живот. Ако неочакваните предизвикателства, пред които ни постави 2020-а, са ни научили на нещо, то е, че най-скъпото ни – свободата, гъвкавостта, приятелите, роднините и здравето, са по-важни от всякога. Ето защо трябва всички да продължаваме да се движим напред към следващата година с още по-голяма решимост.

Видях как много от вас възприеха благодарността и са истински признателни за даровете на живота дори и в най-мрачните моменти. Благодарен съм на всички, които открихте нови начини да поддържате огъня в бизнеса си. Признателен съм на всички, подали ръка на някого, изпаднал в затруднение или несигурен в бъдещето си, за да му предложат нов път напред. Хората днес повече от всякога търсят възможност като тази, която Форевър предлага.

А ние едва сме открехнали възможностите за всичко, което можем да правим заедно във Форевър. Има толкова много хора около нас, които още не са опитали нашите продукти или не са чували как възможността за бизнес може да им помогне да преобразят живота си.

Сега е ваш ред да сте светлината за хората, преминаващи през подобни трудности. Помогнете на другите да открият източника на сили и благодарност, чрез който укрепнахте и вие. Когато всички заедно се движим напред с отворено сърце и щедър дух, животите, които можем да променим към по-добро, нямат край.

Завинаги Ваш,

Рекс Моън

Главен изпълнителен директор на ФЛП

Споделете с приятели:

Нагоре