Водете, като давате тон на другите

Грег Моън

Първите крачки, които някой прави в своето Форевър пътешествие, могат да са най-трансформиращите, изпълнени с възможности, въодушевление и усещане, че е станал част от нещо голямо. Ето защо е толкова важно да давате добър тон на хората, които се включват в екипа ви, и то не само в началото, но и дългосрочно.

Помните ли как се чувствахте, когато получихте първата си поръчка, като се регистрирахте? Сигурно, изпълнени с вълнение от предстоящите възможности, сте извадили всичко от кашона и сте го подредили пред себе си, за да разгледате продуктите. Първото физическо изживяване в бизнеса е изключително важно и може да даде тон как ще се развият нещата по-нататък.

Не е достатъчно новият собственик на Форевър бизнес просто да получи Стартовия пакет, Клийн 9 или друг пакет. Като спонсор трябва да го приветствате в екипа си, като споделите познанията си за всеки продукт, личния си опит, кои са фаворитите ви и как вие бихте използвали всичко, включено в поръчката. Толкова е вълнуващо! Това е началото на голяма стъпка в бъдещето на новия човек! А и създава представа какво може да очаква от вас като лидер и партньор в неговия успех.

Защото да показвате на хората накъде да тръгнат, е само част от вашия ангажимент. Когато някой се включи в бизнеса ви, вие сключвате споразумение с него – ако той работи усърдно за изграждане на бизнеса си, вие ще работите също толкова усърдно, за да му помогнете да се изкачи на следващото стъпало. Можете да го постигате, като го водите напред, давайки му отличен пример и развивайки лидерски умения и у него. Като наставлявате новия сътрудник и споделяте опита си, вие му вдъхвате сили да прави същото, когато разказва за продуктите и бизнес възможността. Превърнете лидерството в нещо, което може да се копира и предава на членовете на екипа ви, за да станат те следващото поколение лидери във Форевър.

Но докато работите върху това да ставате по-ефективен лидер, не забравяйте, че имате честта и отговорността да се учите от другите. Задавайте въпроси, бъдете любопитни и се интересувайте какво им помага в бизнеса. Вземете наученото и го споделяйте на свой ред. Всички постигаме по-големи успехи, когато работим и се издигаме заедно.

По целия свят виждаме постижения и растеж. Нека задържим набраната скорост, като споделяме въодушевлението си от Форевър и даваме тона, който ще определи какво ще бъде нечие пътешествие, и да помагаме на новите хора да осъзнават потенциала на нашите прекрасни продукти и бизнес да променят живота им към по-добро.

Продължавайте да се усмихвате,

Грег Моън

Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Споделете с приятели:

Нагоре