Помогни на няколко човека да променят своя живот и ти също ще живееш живота на мечтите си

Стефан и Таня Стаеви

Израстването в маркетинговия план на Форевър е процес на изграждане на собствен бизнес, много тясно обвързан с понятия като екип, взаимопомощ, доверие, търпение. В последните месеци сме свидетели как много от вас постигнаха нови нива или се квалифицираха за допълнителни награди и стимули, за което ги поздравяваме и много се радваме. Но когато сме фокусирани върху постигането на определена индивидуална цел, нерядко забравяме, че дългосрочният успех с Форевър се постига само с голяма, балансирана и работеща мрежа от сътрудници и крайни клиенти. Така че, ако говорим за тайна или по-скоро рецепта за успех, то тя не се състои във фокусиране върху собственото израстване и развитие, а в успеха и израстването на тези, които вие сте посветили в бизнеса и на онези, които те на свой ред са запознали с чудото на мрежовия маркетинг. Неведнъж сме казвали, че за целта е необходимо да имате СИСТЕМА от редовни бизнес и продуктови представяния, обучения, демонстрации и срещи, които да създават среда не само за личното ви развитие, но и за развитието на сътрудниците ви и техните екипи.

И сега за момент спрете и помислете: „Имам ли организация на работа, която да помага на мен и на екипа ми да следваме трите основни стъпки в развитието ни като собственици на Форевър бизнес?“ Нека си ги припомним.

  1. СПОНСОРИРАНЕ – намиране на неголяма група от ключови сътрудници, сериозно заинтересувани и разбиращи идеята на мулти-левъл маркетинга. Става чрез запознаване на МНОГО хора с възможността за изграждане на собствен бизнес с Форевър и ползите, които вие лично имате от употребата на чудесните продукти.
  2. УПРАВЛЕНИЕ НА ЕКИП – помагане на всички от вашия екип също да намерят своята основна група ключови сътрудници.
  3. ОБУЧАВАНЕ на хората от тази група да предават успешно нататък тези познания.

Ако такава система във вашия екип съществува и работи, то вие без съмнение ще бъдете лидери и успели СФБ, за които петцифрените бонуси ще бъдат реалност и ще живеете живота на мечтите си без шеф, със свобода да управлявате сами времето и финансите си.

А за преминаването през трите етапа не забравяйте, че са необходими много разговори и срещи с НОВИ хора, много дисциплина в ежедневните действия, търпение и пълното съзнание, че по пътя си ще срещате и безкраен ентусиазъм, но и много пъти ще чувате „не“ и хора от екипа ви ще се отказват. Но това също е част от системата. Така че работете здраво, за да намерите малкото точни хора измежду многото в кръга на своите познати и непознати, подавайте им точната информация, учете ги какво да правят (повечето хора се отказват от бизнеса не защото не го искат, а защото не получават информация, пример и подкрепа какво и как да правят и затова просто не правят нищо), гарантирайте им съдействието си, за да се чувстват уверени, помагайте им да учат спонсорираните от тях сътрудници какво да правят и силата на геометричната прогресия от вашите линии надолу ще ви се отблагодари многократно за усилията. А когато срещате хора, които се притесняват да препоръчват продуктите и бизнес възможността, питайте ги кои са приоритетите им – какво ще говорят другите за тях или собственото им морално и материално благополучие.

Много се радваме на постиженията на всеки един от вас и още веднъж искаме да обърнем внимание, че пътят на личния успех в мрежовия маркетинг преминава неминуемо през успеха на спонсорираните сътрудници и през успеха на спонсорираните съответно от тях и така нататък.

Форевър Ливинг Продъктс е фирма, която уникално съчетава възможностите, както да помагате на хората да се чувстват по-здрави и по-красиви, споделяйки положителния си опит от нашите продукти, така и да осъществявате мечтите си за финансова независимост чрез изграждане на голяма и непрекъснато развиваща се мрежа от потребители и собственици на Форевър бизнес. Правилата за постигане на всичко това са лесни и приложими от всеки един от вас. Помагайте на всички около себе си да ги научат!

Винаги с вас!

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България

Споделете с приятели:

Нагоре