Поемете отговорност за действията си

Стефан Стаев

Не можем да скрием огромния си ентусиазъм от страхотните резултати, които постигат много от вас през последните месеци и особено собствениците на Форевър бизнес в С. Македония. Летните месеци там бяха „горещи“ не само в буквалния, но и в преносния смисъл на думата. Един след друг следваха рекордни месечни продажби, за да достигне бизнесът в тази наглед малка държава до нива, с които биха се гордели много страни по света. Поздравяваме от сърце всички здраво работещи СФБ там и не на последно място – страхотния малък колектив на служителите в офиса ни в Скопие, които неуморно осигуряваха обслужване на ниво за постоянно нарастващия бизнес, независимо от предизвикателствата и усложнените условия за работа!

И в контекста на това, че бизнесът на някои се развива чудесно и нараства с бързи темпове, независимо от обкръжаващите ни условия и проблеми, а други все още не постигат очакваните резултати, бихме искали да ви припомним някои основни принципи на системата Мрежов маркетинг. Тя предоставя ДОСТЪПНА възможност на АБСОЛЮТНО ВСЕКИ да изгради свой собствен бизнес, който да му осигурява допълнителни или основни доходи, чийто размер, обаче, не зависи от системата, статистиките или нещо друго. Сигурно сте обърнали внимание, че мнозина се ентусиазират от възможността, но далеч не толкова много са онези, които стигат до крайната цел. Защо е така ли? Защото голяма част от хората в нашия бизнес, пък и тези, които не са в него, не разбират достатъчно ясно, че ние самите трябва да носим отговорността за резултатите от собствените си действия. Независимо дали сте много успешни или пък не постигате това, което си представяте, вие сами трябва да поеме отговорността за всичко, което правите или, както по-често се случва – не правите.

Системата, както казахме, дава възможност и е достъпна, но самата тя няма да ви осигури успеха. Никой друг освен самите вие не е в състояние да изгради ВАШИЯ бизнес. Никой няма да живее вашия живот или да осъществи вашите мечти! Вие сте отговорни за всичко, което ви се случва (и не ви се случва), така че ако не постигате очакваните резултати, не търсете вината в другите, в обстоятелствата или в системата. Със същите хора наоколо, при същите обстоятелства и със същата система мнозина успяват. Факт е, че не можете да промените обстоятелствата, но онова, което може да трансформирате, е начинът си на мислене, отношението си към работата и най-вече – действията си. Ако поемете тази отговорност върху себе си и започнете да се учите от вървящите уверено напред, да правите същото като тях, в същите количества, със същата отдаденост и дисциплина, със същата упоритост и вяра в промяната, без да се оплаквате и без да се отказвате, то тогава може да бъдете уверени, че система на мрежовия маркетинг ще работи и за вас и ще ви се отплати щедро. И всъщност няма да е самата система, а ще бъдат вашите лични действия и отношение към това, което правите.

И ако в момента не сте доволни, от постиженията си с Форевър, истината е, че вие сте отговорни за това положение. Но също така е вярно, че абсолютно ВСЕКИ може да промени ежедневните си действия и така да поеме контрол върху бъдещето си. А за всички здраво работещи собственици на Форевър бизнес то винаги ще бъде светло.

Не пропускайте възможността да бъдете и вие част от тях!

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре