Споделянето е нашата сила!

Стефан и Таня Стаеви

Често ще ни чуете да казваме, че Форевър сбъдва мечти, променя животи, помага на милиони хора по света да изглеждат и да се чувстват по-добре, че е решението за по-добър живот. Понякога тези думи звучат пресилено в ушите на онези, които за пръв път участват в наше събитие, представяне, празник, уебинар или се сблъскват за пръв път с Форевър и мрежовия маркетинг.

Случва се това да е причина много хора да не дадат възможност на бизнеса, да се притесняват да приемат предизвикателството и да предпочетат да са пасивни, защото звучи твърде хубаво, за да е истина.

Но истината е, че зад всяко от твърденията ни стоят десетки, стотици, дори хиляди човешки истории – действителни, преживени, настоящи, бъдещи, живи. И всички до една – напълно реални. Историите на онези, които са дръзнали да се впуснат в приключението и да опитат. Те са колкото различни, толкова и си приличат. Всеки е извървял собствен път, дошъл е заради личната си съкровена мечта, желание или пък заради конкретна нужда, но всички са стигнали до своето решение за промяна. Днес няма да ви ги разкажем – целият пъстър свят на Форевър можете да откриете в нашия блог, да прочетете толкова смели, мотивиращи и различни истории. Те са там, за да ви вдъхновят, да ви дадат кураж, да ви помогнат да откриете своето „ЗАЩО“ и да дадете шанс на мечтите си.

Днес искаме да ви кажем, че въпреки гръмкото звучене, Форевър наистина променя животи, но по простичък начин. По най-достъпния, лесен и приятелски начин – споделянето. Човеците сме социални същества – живеем и се развиваме в общности, взаимодействаме си чрез всички форми на комуникация и съпреживяваме всичко чрез споделянето. Правим го естествено и за всичко – хубава книга, интересен филм, силна емоция, чуден нов магазин, вкусна рецепта, трик за почистване на петна, споделяме абсолютно всичко. И, съзнателно или не, с личния си опит повлияваме избора на околните. Именно така променяме животи и тук във Форевър – като споделяме. Разказваме за резултатите от употребата на любимите продукти, за въодушевлението си от събитие или споделено обучение, за успехи, признания и грешки, за промяната, която Форевър носи в живота ни. Споделянето е нашата сила!

След броени дни – на 12 юни 2021 г. предстои и нашият празник, който наричаме Ден на успеха. Той е едно от най-зареждащите събития и свидетелство за успехите на нашите собственици на Форевър бизнес. Каним ви да споделите преживяването с нас и да се убедите, че клишето „Форевър сбъдва мечти“ пише истински истории.

Очакваме ви на 12 юни в 11.00 часа във Фейсбук канала на Форевър България.

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре