Нови СОРИНГ МЕНИДЖЪРИ

Форевър България и водещи СФБ

Нека видим и кое е и следващото стъпало след Сеньор Мениджър. Ниво СОРИНГ МЕНИДЖЪР се постига, когато Мениджърът лично е спонсорирал петима сътрудници и им е помогнал да станат Признати Мениджъри или през годините, в които лично е изпълнявал условията за програма Мениджър ОРЕЛ, в екипа си е имал поне три различни мрежи с Мениджър ОРЕЛ. Ето и новите СОРИНГ МЕНИДЖЪРИ на Форевър България, които гарантирано ще ви заразят с пламенния си ентусиазъм.

ЦВЕТАНКА И ЕМИЛ БУРНАЗКИ

За нас Соринг Мениджър е признание, че се движим в правилната посока и успешно осъществяваме мисията си.

Когато започнахме своя Форевър бизнес, пак беше криза и бяхме много уплашени, имахме три деца, а нямахме достатъчно пари дори за храна и всички наши близки в хор ни говореха, че не бива да правим мрежов маркетинг, защото има лоша репутация и в България няма човек, който да е бил успешен мрежовик и да е помогнал на друг човек, също да е успешен мрежовик за достатъчно дълъг период от време!

Всеки ден заспивахме и се будехме с мисълта как да станем и да бъдем успешни в тази професия и как да помогнем на други хора и те също да бъдат успешни за достатъчно дълъг период от време! Казвахме си, че имаме сила, решимост и смелост да надмогнем страховете си и да действаме – да се учим, да практикуваме, да обучаваме хората, които ни последват, на това, което ние знаем и можем. Чувствахме, че в центъра на мрежовия маркетинг е човекът, затова приехме за своя мисия да докосваме живота на хората, като им помагаме и те да направят положителна промяна в живота си. Осъзнахме, че мрежовият маркетинг не е спринт, нито схема за бързо забогатяване, а е маратон. От самото начало помагаме на партньорите си и те да осъзнаят, че е нужно да развиват своя Форевър бизнес дългосрочно, с постоянство и фокус; да усвояват и да практикуват с удоволствие и удовлетворение професията мрежовик; да постигат финансовите си цели месец след месец, година след година, за да бъдат истински свободни и успешни; да осъзнаят, че това е бизнес с хора, а не с продукти, и че за да успеят, не е достатъчно да са добри по характер, а да са добри в общуването с хора.

Благодарим на всеки човек от екипа ни. Търпението и последователността в общуването ни с тях даде плод, едва когато дойде точният момент за всеки един. Благодарим на Петя Димитрова, че ни показа възможността Форевър, на Елеонора Маринова, че в решителните моменти не ни позволи да отстъпим и крачка назад. Благодарим на администрациите на Форевър в България и по света и лично на Стефан и Таня Стаеви, които във всеки миг дават най-доброто, на което са способни, за да изпълняваме успешно мисията на Форевър. Благодарим на Рекс и Грег Моън за любовта, подкрепата и достъпната за всеки човек възможност да си изгради свой собствен печеливш бизнес без риск под чадъра на Форевър.

Обичаме мрежовия маркетинг с Форевър, защото чрез него се освободихме от дълговете си, пътуваме до екзотични дестинации, за да се учим от най-добрите професионални мрежовици в света, постигнахме баланс и спокойствие на ума, месечният доход от бизнеса ни с Форевър вече надминава годишната заплата на професор в БАН! Обичаме Форевър, защото е инструмент, който ни позволява да помагаме на много други хора да направят същата положителна промяна за себе си!


ВАСИЛ ПАРУШЕВ

Здравейте, приятели! В нивото Соринг Мениджър в началото виждах само финансова свобода и си мислех, че в момента, в който го постигна, ще мързелувам от сутрин до вечер и няма да се занимавам с нищо друго. Сега в тази позиция виждам нещо много повече отвъд парите. Не мога просто да стоя и да не правя нищо, повече от всякога копнея да помагам на други хора да постигат повече с Форевър. Това е огромна отговорност и във всеки един момент търся възможности да съм по-полезен на екипа си, в който знам, че много скоро ще има още няколко нови Соринг Мениджъра!

Споделете с приятели:

Нагоре