Ние сме в най-добрата компания

Миглена Мешкова, Сеньор Мениджър

МИГЛЕНА МЕШКОВА е най-добрият пример, че само който не иска, той не успява с Форевър. Майка на две малки момчета тя живее в малко градче в С. Македония със семейството си и развива бизнеса си с Форевър почти изцяло онлайн, но без никакви оправдания и съмнения. Ентусиазмът ѝ за Форевър е изключително заразителен, а дисциплината – желязна.

Регистрирах се във Форевър през декември 2016 г. с идеята да си купя няколко продукта за децата ми и да използвам отстъпка. Нямах представа какво е мрежов маркетинг, никога преди това не съм имала регистрация в друга МЛМ компания. Харесах много продуктите, които пробвахме, и така през февруари 2017-а реших да се възползвам от възможността да получа по-голяма отстъпка и с малко повече усилия и разговори с познати, за да ми помогнат с поръчките, успях за една седмица да направя необходимите две бонусни точки и да стана Асистент Супервайзор. В този момент прозрях възможността за бизнес и че мога да купувам продуктите на една цена и да ги продавам с надценка – да бъда продавач.

Така една цяла година бях продавач на алое и витамини – препоръчвах предимно продуктите, подходящи за деца, защото с тях имах най-голям опит. Виждах как хората от горните нива в екипа се развиват и изкарват значителни суми и ми беше ясно, че само с продажба на продуктите, няма как да го постигна и аз. Но тъй като имах много препятствия пред себе, мислех, че големият бизнес не е за мен, че няма как аз от къщи с малките деца да постигна такива успехи. Освен това даже не живея в България, а в Северна Македония и тук стандартът е още по-нисък, заплатите са малки, безработицата е по-голяма, нямам познати и не знаех добре езика. Цяла една година мислих върху проблемите, а не върху решението!

ПРОМЕНЕТЕ МИСЛЕНЕТО СИ, ЗА ДА ПРОМЕНИТЕ И РЕЗУЛТАТИТЕ!

2020-а – годината на пандемия, ми донесе изключителни успехи:

  • Мениджър ОРЕЛ
  • Сеньор Мениджър
  • FOREVER2DRIVE
  • Екип в 20 държави
  • Месечни бонуси близо 10 000 лв.

Моето лично мислене се промени в началото на 2018 г., когато всъщност бе и стартът на моя Форевър бизнес по правилния начин! През септември 2018-а приключваше майчинството ми и трябваше да напусна хубавата си работа в България и да си търся нова в Македония. Тогава осъзнавах положението си – вече не можех да предложа много и да получа хубава и добре платена работа. Първо такава позиция в малкия град, където живеем, е дефицит и второ – вече съм майка на две деца, които тепърва тръгват на градина, нямам свободни баби за помощ, не знам добре македонски, още по-малко гръцки, тъй като сме на гръцката граница и навсякъде търсят хора с гръцки. Всичките ми досегашни плюсове за хубава работа – усърдност, отдаденост, много отделени часове, английски, немски и руски език, сега не съществуваха и бяха без значение...

Така в началото на 2018-а взех решение, че трябва да дам всичко от себе, колкото и да ми е трудно, за да развия бизнес с Форевър от вкъщи, защото нямах никаква друга алтернатива.

ПРИЕМЕТЕ ФОРЕВЪР КАТО ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС!

Не трябва да имате план Б, за да се фокусирате максимално върху план А и да го превърнете в реалност, а да не остава само мечта! През февруари 2018 г. в екипа ми се включиха първите двама мотивирани човека, през април станах Супервайзор, през октомври – Асистент Мениджър, а през ноември – Мениджър! Точно девет месеца от решението и същинския старт на бизнеса ми! Не съм и подозирала, че нещата може да се случат толкова бързо. Бях подготвена да отделя пет години ежедневна усилена работа, докато стана Мениджър. А дотогава да изкарвам поне по €200 на месец, за да заменя стандартна работа в Македония с Форевър. Неочаквано за мен още от първия месец изкарвах повече от плануваното и това ме мотивира още повече! Обичам да казвам, че „Форевър е най-невероятната бизнес възможност на света“, но вие си знаете, че е така!

Когато се включих, нямах негативно мислене за МЛМ бизнеса, тъй като не знаех какво е. Нямах и негативни очаквания. Мислех единствено, че и аз ще постигна успех някой ден, независимо колко време ще ми отнеме.

МИСЛЕТЕ ПОЗИТИВНО! ВЯРВАЙТЕ В СЕБЕ СИ И НЕ СЛУШАЙТЕ КАКВО ВИ ГОВОРЯТ ДРУГИТЕ!

И аз бях заобиколена от много „доброжелатели", най-вече семейството, съседите, приятелите. Всички ми казваха, че е лъжа, че печели този най-отгоре, че аз няма да изкарам нищо, че само ще се набутам. Даваха ми много примери с други компании и хора, които нищо не са спечелили, само са се напълнили с продукти вкъщи, а и са изгубили приятелите си, защото били нахални и много настоявали, а ако някой им откажел, после се държали лошо с него. И аз съм щяла да стана такава. Е, в началото ги слушах и затова цяла година не правех нищо. Но после си казах, че е невъзможно да си намеря „стандартна работа" при обстоятелствата, в които се намирам. Затова спирам да слушам хората и започвам да слушам себе си! Дълбоко вътре в себе си харесвах продуктите, вярвах в компанията, в успеха ѝ, а и в своя успех!

НАЙ-ВАЖНОТО: УБЕДЕТЕ СЕ В КАЧЕСТВОТО НА ПРОДУКТИТЕ И В БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТТА!

Първо пробвайте възможно най-много продукти! Изхвърлете всичко от къщи и го заменете с продукти на Форевър. Само когато лично се убедите в качеството на продуктите, ще можете и да ги препоръчвате.

Гледайте и четете различни истории на успешни хора във Форевър, за да се убедите и в сериозността на бизнеса! Форевър е за всеки, който търси повече от живота и иска повече за себе си и семейството си! За успеха нямат значение пол, възраст, образование, способности, езици. НО имат значение - вярата, отдадеността, любовта и целенасочените ежедневни действия!

2020 година е изключително странна и различна. Сега е особено важно да бъдем хамелеони и да извличаме най-доброто от създалата се ситуация. В началото на пандемията и аз се отклоних от пътя за две седмици, в главата ми изникнаха много лоши сценарии, гледах брифингите не само в България, а и в още няколко държави, за да следя какво се случва и по света. Две седмици по-късно реших, че не бива да продължавам да го правя, защото не ме води до нищо положително. Какво бих могла да променя, като гледам и слушам цялата тази информация ежедневно? По-добре да пробвам да се възползвам от ситуацията и да разкажа на още повече хора за положителните страни на Форевър и как могат да имат по-добро здраве и да работят от вкъщи. Ние сме в най-добрата компания, която дава всичко нужно на едно място! С екипа започнахме да работим още по-усърдно, да се срещаме по-често онлайн и да постигаме още повече успехи всички заедно!

Истински вярвам, че не съществува по-добро място, на което човек може да попадне, от семейство на Форевър! И ще продължавам да помагам и на другите хора да научат, да разберат и приемат за себе си възможността! Защото да помогнеш на себе си е добре, но да помагаш на другите е невероятно!

СИЛАТА НА ФОРЕВЪР Е СИЛАТА НА ЛЮБОВТА!

Споделете с приятели:

Нагоре