Да се осмелиш да започнеш е първата крачка към успеха!

Иван и Елена Богданови, Сеньор Мениджъри

ИВАН И ЕЛЕНА БОГДАНОВИ са чудесен пример за усърдни действия в правилната посока. Само за година в бизнеса успяват да постигнат ниво Мениджър, а през следващата вече могат да се похвалят с двама Мениджъри в екипа си. Постоянни в усилията си и без колебание покоряват предизвикателствата по пътя си и неизменно следват стъпките към успеха.

Здравейте Форевърци! Мисля, че вече голяма част от вас ме познават, но нека се представя отново, казвам се Елена, на 39 години, съпруга и майка на две прекрасни деца.

Знаете, че в живота случайни срещи няма. Дълго време моята сестра ме канеше да се запозная с продуктите на Форевър, а аз също толкова дълго време ѝ отказвах, измисляйки си хиляди причини и несъществуващи ангажименти. Забързана между работата, семейството и дома, ежедневието ми беше монотонно и предначертано – всяка седмица познатите ангажименти, работа и задължения. Бях забравила каква радост е да прекарваш времето си с любимите хора. Погълната от всекидневието, животът се завърташе около мен и бях спряла да му се наслаждавам истински.

Моят най-голям стимул в стъпките ми нагоре е моето семейство

Компанията завладя сърцето ми. Опитах част от продуктите и бях впечатлена от резултата, който имаха върху здравето ми и това на семейството ми. Качествените продукти ми дават възможност да печеля доверието на крайния потребител и това за мен е още един голям стимул да продължавам да се развивам. Днес се чудя как съм била толкова скептична към МЛМ маркетинга, след като не съм го познавала и разбирала и защо не съм започнала да се занимавам по-рано, а съм пропуснала толкова много време. Затова сега се стремя да наваксам и да се развивам.

Видях и осъзнах, че бизнес моделът на Форевър работи успешно и че има най-щедрия макретингов план. Мога да работя от която и да е точка на света и това ми дава огромна свобода, от която имам нужда, за да продължавам да се развивам.

Като истински представител на зодия Лъв упорито се занимавам с изграждането на бизнеса. Работя здраво, уверено, с хъс и желание и всичко се случва, защото за мен невъзможни неща няма. Разполагам с времето си, което е много важно за мен и ми дава стимул да постигам още по-добри резултати. Поставям си ясни цели и ги изпълнявам и постигам. Имам възможност да помогна и на други хора да започнат да сбъдват мечтите си. Трябва да си упорит, да вярваш в себе си, да правиш това, което ти подсказва сърцето, а не хората около теб.

Започнах да мечтая, упорито разучавах всеки продукт, търсех съмишленици, за да създам работещи екипи. Спонсорите ми ме подкрепяха – работата в екип за мен е много важна! Когато придобиеш увереност в себе си, щастлив си и си удовлетворен от заниманията си, това започва да си личи. Да, аз открих себе си и свободата, от която имах нужда и която Форевър ми дава.

Усърдна работа, поставяне на краткосрочни и дългосрочни цели, работа в екип, желание и борбеност ме издигнаха за една година до ниво Мениджър и с още повече упоритост, инат, заздравяване и развиване на екипите ми и вслушване в съветите и напътствията на спонсорите ми – Ива Ангелова и Гергана Гендова, за още година и половина успях да постигна ниво Сеньор Мениджър и, разбира се, продължавам да работя за постигането на още по-големи успехи :)

Нямам шеф и точно определено работно време и това ми дава възможност да преследвам целите си, когато аз искам.

Превърнете мечтите си в цели и ще постигнете всичко, което пожелаете

За да имаш успешен МЛМ бизнес, трябва да го разбираш и да следваш цикъла на Форевър. Има много хора, които не са наясно със структурата на бизнеса, не умеят да си изготвят бизнес план, да отговорят на екзистенциалния въпрос „Защо?“ и да си поставят ЯСНИ и конкретни цели. Затова, както във всяко начинание, най-важна е стабилната основа и, разбира се, да се осмелиш да започнеш.

Форевър дава всичко! Ваше е решението дали ще го вземете :) Щом аз го направих, значи и Вие можете!

Бъдете смели, мечтайте, защото Форевър сбъдва мечти! Мечтите трябва да бъдат огромни, невероятни, почти невъзможни, защото всичко друго е просто планове за утре.

Споделете с приятели:

Нагоре