МЛМ е красив бизнес

Жанета Илиева, Мениджър

ЖАНЕТА ИЛИЕВА открива във Форевър възможност да развива собствен бизнес, да печели добри и същевременно да бъде пълноценна майка. Постига ниво Мениджър за година и девет месеца, като завършва квалификацията си по време на най-строгата карантина в България и по света. Чуйте историята ѝ и почерпете вдъхновение за личния си успех!

От малка родителите ми ме възпитаваха един ден, като порасна, да се ориентирам към развиване на собствен бизнес, за да бъда независима от работодател. Защото най-хубаво е човек сам да определя какво, колко, кога и как да работи. Самите те имат собствен бизнес и никога не са зависели от никого. Личните ми стремежи и цели също винаги са били в тази посока, но когато се роди синът ми, животът ми се промени из основи. Общо взето станах майка-боец, която се справя сама с всичко. Точно преди две години се наложи да започна наемна работа. Дотогава не бях успяла да си създам собствен бизнес, защото за началото на такова начинание се изисква огромен начален капитал, с който не разполагах. Две седмици след постъпване на работа ме уволниха, защото се наложи да си остана вкъщи да се грижа за настиналото си дете. След тази случка осъзнах, че наемната работа не е за мен, защото където и да отидех, винаги щях да имам проблем с работодателя заради отсъствията. Така или иначе не ми допада идеята някой друг да определя кога да работя и каква заплата да получавам.

В най-подходящия за мен момент чрез социалните мрежи съвсем случайно се запознах със спонсора си – Миглена Мешкова. Цял живот ще ѝ бъда благодарна, че отвори очите ми за уникалната възможност да развивам собствен бизнес с Форевър и то без да са ми необходими кой знае какви първоначални познания или финансови инвестиции. Много бързо се влюбих в компанията, продуктите и възможността за развитие. Според мен МЛМ бизнесът е много красив, защото е свързан с това да помагам на други хора да подобряват начина си на живот. Изключително удовлетворяващо е да виждам как хората от екипа ми се променят, стават по-здрави, по-красиви, по-уверени, по-свободни, по-щастливи, по-вярващи, по-мечтаещи и да знам, че съм допринесла за тяхното щастие и положителна промяна.

Горда съм, че си партнирам с Форевър, защото тя осигурява най-качествените и използвани продукти, най-щедрия компенсационен план, чудесни условия за развитие, безплатни обучения и много съдействие и помощ от страна на офисите по целия свят.

За година и девет месеца постигнах ниво Мениджър в разгара на световната пандемия и съм много щастлива, че Форевър ме научи да превръщам негативното в позитивно за мен самата и за хората наоколо ми.

Това, което много ми помогна и продължава да ми помага в бизнеса с Форевър, а също и в живота ми като цяло, е постоянното личностно развитие. Всяка вечер заспивам с книга в ръка, всеки ден търся контакт и комуникация с успешни хора, от които мога да се уча и да взимам най-добрия пример. Уча се да бъда общителна и социална личност, редовно спортувам, за да се чувствам и да изглеждам по-добре, което пък повишава увереността ми. А едно от най-важните неща е, че се научих да обичам отказите и трудностите, защото само те могат да ме направят по-добър професионалист. От самото начало, когато дори още не познавах добре компанията, започнах да действам активно. С времето осъзнах, че дори на моменти да можех да отделям само по 1-2 часа на ден, е по-добре да не спирам с постоянните, ежедневни действия, да не преставам и за миг да вярвам. Именно това ми помогна да стана Мениджър.

Друг много важен ключ към моя успех е правилното използване и разпределяне на времето. Често приятелите ми се шегуват с мен, че дори и кафето си пия по график, но само когато добре организирам времето и задачите си, успявам да съм пълноценна майка, дъщеря, бизнес дама и добър приятел.

Имам няколко правила, които съм си наложила и следвам стриктно.

  1. Лягай рано, ставай рано.
  2. Спазвай графика за деня и бъди продуктивен.
  3. Не си губи времето с гледане на телевизия и други безсмислени неща.
  4. Бъди винаги позитивен независимо от обстоятелствата.

Целта ми с Форевър е да осигуря на сина си отлично здраве с продуктите, качествено бъдеще и образование с помощта на бизнеса, както и да му давам най-добрия пример за трудолюбие, отдаденост и реализирани смели мечти.

В професионален план съм се устремила към Мениджър ОРЕЛ, Forever 2Drive, всички нива и квалификации и колкото и нескромно да звучи – Троен Диамант :)

Бих искала да пожелая на всеки един от вас да обичате себе си повече, да вярвате и да се борите за мечтите си, защото единствено ние самите сме отговорни за щастието си и как ще живеем.

Споделете с приятели:

Нагоре