За мен Форевър е семейство и университет

Ваня Савова, Мениджър

Представяме ви още един от новите млади Мениджъри във Форевър България. Казва се ВАНЯ САВОВА и се включва в екипа на Васил Парушев през декември 2016 г. С постоянство и систематична работа четири години по-късно покорява мечтаното ниво. Чуйте как Форевър променя живота ѝ.

Здравейте приятели, казвам се Ваня Савова и с Форевър се сбъдва моята детска мечта – животът ми да е едно голямо приключение, да имам много приятели, до пътувам по света, да съм финансово независима и да се смея много!

За мен Форевър е и семейство, и университет за личностно и бизнес израстване.

Благодаря на Васил Парушев, на Чани и на всички останали лидери, че винаги са до мен. Те са моят пример как се прави истински Форевър бизнес.

Обичам Форевър и защото винаги ме предизвиква да правя нещо от което се страхувам, като например да говоря пред публика. Подобно излизане от зоната на комфорт ме кара да се чувствам много удовлетворена. Тук станах по-добрата версия на себе си!

За мен Мениджър е само малка крачка към върха. Следващите ми цели са да стана ОРЕЛ през 2021 г., както и да помогна на колкото се може повече сътрудници от екипа ми да постигнат ниво Мениджър и да продължат нагоре!

Форевър е моята мисия! Вярвам, че купища хора чакат тази възможност, вярвам го силно, защото и аз я чаках и копнеех за нея, така че нека споделяме, за да сбъднем още много, много мечти!

Споделете с приятели:

Нагоре