Форевър ми донесе свобода и удовлетворение

Паола Янчева, Мениджър

ПАОЛА ЯНЧЕВА е на 30 и в момента живее със семейството си в Бургас. Разбира, че иска да се занимава с мрежов маркетинг много преди да се запознае с Форевър. Дълго търси точната компания и я открива случайно чрез един продукт. Проучва я внимателно и сама избира своя спонсор и ментор. Захваща се здраво за работа и с много постоянство и всеотдайност се издига до ниво Мениджър.

Всичко започна, когато бях студентка. Учих туризъм и в мен се отключи страст към пътувания и опознаване на различни кътчета по света. Винаги съчетавах пътешествията си с работа. Благодарна съм, че имах смелостта да пътувам из различни страни и то сама, защото така изградих в себе си доста качества и се научих да съм отговорна и самостоятелна. Но всичко си имаше цена – налагаше ми се да преглъщам и приемам неща, които не харесвах, като например да работя над 10 часа дневно и в общия случай да не получавам допълнително заплащане. Работила съм почти всичко, свързано с моята професия – от сервитьор до управител, но все нещо не ми стигаше. Не ми допадаше, че не разполагам с времето си, че нямам свободата да работя по своите правила, не можех да разгърна пълния си потенциал. Чувствах се някак ощетена и то не само финансово, но и емоционално и интелектуално. Имах усещане, че тъпча на едно място и това ме караше да съм непостоянна. Много трудно се задържах на една позиция повече от 5-6 месеца.

За щастие съм изключително непримирим и любопитен човек. От малка съм голям мечтател и обожавам вечер преди сън да визуализирам нещата, които желая да ми се случат. Бях си поставила за лична мисия да открия „моето нещо“, с което да се чувствам свободна да се развивам и да изпитвам удовлетворение от всеки изминал ден. Приятелите ми не спираха да повтарят, че тук нищо хубаво не се случва, не можеш да се развиваш, няма перспектива и че не ме очаква хубав живот. Аз обаче не исках да им повярвам и избрах да поема сама отговорност за това, което се случва в живота ми, а не да чакам нещо от някого. Непрекъснато четях литература, свързана с бизнес, предприемачество и инвестиции, която да разшири мирогледа ми. Ходех на най-различни обучения и не спирах всекидневно да работя целенасочено за личностното си израстване! Доста често ми се случваше да предпочета да си остана вкъщи с книга в ръка пред всекидневни излизания с приятели и безцелно обикаляне на кафенета. Немалко пъти съм чувала от тях: „Спри с това четене вече, накрая ще се побъркаш!“ Е, радвам се, че не ги послушах и поех риска да се побъркам от четене :D

Именно така се запознах и с бизнеса на 21. век. Бях супер впечатлена и най-вече щастлива, че ще мога да го развивам дори и в нашата страна. Но най-трудното предстоеше – да, вече знаех за съществуването на бизнес модела, но сега трябваше да си избера партньор, на когото да се доверя. Виждах, че има доста компании, работещи на този принцип, но не можех да се припозная в нито една. Отне ми повече от три години да открия своята.

За щастие, когато си с отворено съзнание и знаеш какво търсиш, рано или късно го намираш. Така през 2017 г. при едно от поредните ми посещения при зъболекаря попаднах на нашия невероятен гел за зъби – веднага ми направи силно впечатление и си го купих. Разрових се из интернет и намерих информация за производителя и ето че Форевър се появи в живота ми. Запознах се с останалите продукти, видях че са натурални и насочени към здравето на човека, но най-важното – разбрах, че компанията работи с т.нар. бизнес модел на 21. век. Опознах Форевър много подробно – изгледах всичко, до което имах достъп в интернет, и така през 2018- си казах: „Паола, време е да откриеш своя ментор и да започнеш изграждането на този прекрасен бизнес!“

Щастлива съм, че направих осъзнат избор и се свързах точно с Катерина Ананиева, за да я попитам дали ще бъде мой ментор. Гледах нейно видео и тя се оказа човекът, в когото се припознах. Исках да съм като нея – успешна майка, която се грижи за децата и семейството си, без това да ѝ пречи да се развива. Благодаря ти, Кате, че си до мен по пътя към успеха! Включих се в компанията през април 2019 г. и до края ѝ успях да постигна ниво Супервайзор благодарение на голямата подкрепа на семейството ми и най-вече на съпруга ми. Той в последствие стана и моят първи Супервайзор, когато се издигах до Мениджър. Вярваше в мен и дори когато в началото ми беше трудно и не виждах големи резултати, не спираше да ме подкрепя и да ме вдига, като паднех духом.

През 2020-а, когато настъпи пандемията и видях колко много близки загубиха работата си, бях още по-мотивирана. Бизнесът на моя съпруг също пострада. Тогава разбрахме и че съм бременна. Точно това бе и преломният момент за мен в бизнеса – стегнах се и си казах, че няма да позволя да съм от хората с неспирните оправдания за неуспехите си и ще поема отговорност за това, което ми се случва! И ето че година по-късно постоянните ми действия дадоха резултат и успях да постихна ниво Асистент Мениджър два дни преди да родя дъщеря си. Благодарна съм, че използвах създалата се ситуация с пандемията в своя полза и че с екипа ми се адаптирахме бързо към новия начин на работа.

След раждането на дъщеря ми бързо успях да се възстановя с подкрепата и помощта на майка ми и съпруга ми и след два месеца имахме щастието да се зарадваме и на постигнато ниво Мениджър. Не беше лесно, но имах силно желание, което не ми позволяваше да спирам пред трудностите.

Но не нивото е нещото, което ме кара да се чувствам удовлетворена и щастлива, а че този път успях да проявя търпение и постоянство!

Щастлива съм, че сега съм обградена от невероятен екип от хора, с които гледаме в една посока и всекидневно се стремим да бъдем по-добрата версия на себе си. Още повече ме радва фактът, че семейството ми ме подкрепя и съпругът ми също вече е горд собственик на Форевър бизнес.

Целта ми във Форевър е да се усъвършенствам непрекъснато, за да живея така, както мечтая, и да възпитам детето си да бъде смело в мечтите си като мама и тате. Да вижда, чрез личен пример, че с постоянство и усилия в правилната посока успяваме да сбъднем своите.

На всички нови собственици на Форевър бизнес бих искала да кажа, че единственото нещо, с което трябва да се справят, е дисциплината на ежедневните малки крачки по пътя към успеха и преди всичко с търпението, тъй като за да започнеш да виждаш резултати, трябва първо да си предприел необходимите действия. Имайте вяра в себе си и показвайте с личен пример как сбъдвате мечтите си и не спирайте да „заразявате” хората около себе си с нестихващ ентусиазъм!

Споделете с приятели:

Нагоре