С Форевър мечтите се сбъдват

Лидия Маджарова, Мениджър

Бизнес възможността Форевър среща Лидия Маджарова преди малко повече от четири години. Тя стартира пътешествието си направо с пакет и уверено споделя ползите от продуктите. Няколко години, няколко постигнати цели и преодолени страхове по-късно, Лидия е вече Мениджър. Чуйте историята ѝ.

През лятото на 2016-а, на брега на язовир Студен кладенец се запознах с моите спонсори и Мениджъри Златка и Златко Горанови. Мъжете ни са рибари, срещата ни беше напълно случайна, но както казват хората – случайни неща в живота няма. Почивахме си и се наслаждавахме на водата и природата. Разменихме си телефони, фейсбук приятелство и продължихме да поддържаме контакт. Един ден се видяхме на кафе и тогава ми разказаха за Форевър. Идеята ми хареса и реших да започна със Стартовия пакет. Заех се да ползвам продуктите и да ги споделям с близки и приятели. Всички бяха много доволни. Бях убедена в качеството им, но въпреки това имах своите страхове. Как ще го направя?

Реших да отида на Ден на успеха. Моите спонсори много настояваха и пътувах до София, без да зная какво ме очаква там. Бях силно впечатлена и си казах – щом на сцената има толкова успели хора, значи системата работи, остава да я следвам.

По това време работех на две места. Винаги бързах, полагах много усилия, уморявах се. Когато бях в отпуск от едното работно място, работех на другото, бях винаги на разположение при повикване, нямах нито ден почивка. Печелех добре, но нямах никакво свободно време за себе си и семейството си. Един ден съпругът ми ме попита – докога ще можеш да работиш на толкова места? Тогава се замислих и осъзнах, че много хора като мен са в този омагьосан кръг, работят непрекъснато и не виждат какво се случва наоколо им.

До този момент не бях обръщала много внимание на бизнес възможността, но тогава си поставих за цел и започнах да посещавам всяко събитие на Форевър. Постепенно вниквах все повече в бизнес плана. Връщах се заредена с положителни емоции. Започнах да отделям време и внимание на бизнеса. Така с много търпение и постоянство успях да открия хората, за които беше дошъл точният момент да научат за Форевър.

Днес благодаря на екипа си, работейки се научихме как да се забавляваме, да сме заедно да се подкрепяме и да постигаме целите си. Благодаря и на Златка и Златко Горанови за търпението и приятелството към нас. Аз самата се промених в положителен план. Научих се да ценя повече хората около себе си и също да поддържам по добра комуникация с тях. Никога не съм мислела, че с Форевър не само ще развивам собствен бизнес, но и ще намеря много добри приятели.

Радвам се, че ползвам продуктите за семейството си и мога да помагам на много други хора да се чувстват добре. Днес, достигайки ниво Мениджър, само мога да кажа, че с Форевър мечтите се сбъдват. Повярвайте, и вие можете да сбъднете своите. За да ви убедя, че това не са просто думи, нито просто история, днес, след близо четири години усилена работа, успехите са налице!

Нека 2021-а да е здрава и успешна за всички! Да я изпълним с много нови Форевър приятелства, постигнати нови нива в маркетинговия план и още много осъществени мечти!

Споделете с приятели:

Нагоре