Сами определяме дали ще успеем

Филип Филев, Мениджър

ФИЛИП ФИЛЕВ е на 32, родом от София. Става Мениджър във Форевър едва за девет месеца благодарение на силната си вяра в компанията, продуктите, бизнес плана и в цялата идеята на МЛМ бизнеса. Ето какво сподели с нас.

Форевър ме спечели със своята стабилност, прекрасен компенсационен план (най-добрия в света), неограниченото развитие и изключително качествените продукти, с които помагаме на милиони хора по света.

От самото начало съм уверен в себе си и в компанията и знам, че съм поел в правилната посока. Знам, че помагам на хората, че им предоставям най-добрата бизнес възможност в света, възможност, от която всеки човек може да се възползва!

Срещнах много нови приятели, запознах се с много отговорни, позитивни и усмихнати хора! Това вече е безценно, замислете се... тези приятелства остават за цял живот :)

Като всеки един от вас и аз също започнах от нулата. И аз срещам трудности и възражения, но това не ме отказва, напротив, мотивира ме още повече, защото знаете, че сами определяме дали ще постигнем успех или не!

Изградете силна вяра, бъдете усмихнати, настройте се положително, определете целта си и просто действайте! Това е моят съвет към екипа и всички СФБ.

Бъдете здрави, щастливи и Форевър успешни! :)

Споделете с приятели:

Нагоре