Нови видеа за програмите за стимулиране

Форевър България

Гледайте четири нови кратки видеа, които представят как можете да се възползвате от щедрите програми за стимулиране на Форевър - Глобалното РАЛИ, програма Мениджър ОРЕЛ, Chairman's Bonus и програмата за дългосрочно стимулиране Forever2Drive.

ГЛОБАЛНО РАЛИ

Мечтаете ли за луксозни пътувания до красиви места из целия свят? Тогава не пропускайте Глобалното рали на Форевър!

То събира собственици на Форевър бизнес от над 160 страни, за да се запознаят с най-новите продукти, да присъстват на обучения за стратегии и тактики за изграждане на бизнес, да се вдъхновяват от въодушевяващи истории, да аплодират награждавания на най-високите нива, да се наслаждават на великолепни развлечения и още много. Ненапразно казваме, че събитието е неповторимо!

През последните години, преди коронавирусът да усложни придвижването ни през граница, Форевър пътува до Англия, Сингапур, Южна Африка, Обединените арабски емирства, Швеция и отпразнува своята 40-та годишнина с Глобално рали в Далас, щата Тексас. Ако ситуацията по света позволява, догодина дестинацията е изучителна - Сидни, Австралия!

Гледайте кратко представяне на квалификацията.

МЕНИДЖЪР ОРЕЛ

Мениджърите ОРЕЛ са собствениците на Форевър бизнес, които всеотдайно изграждат работещ и стабилен екип и помагат на хората около себе си да изглеждат и да се чувстват по-добре.

Силата да станете Мениджър ОРЕЛ е в начина, по който се повлиява бизнесът ви – като помагате на другите да осъществят своята Форевър мечта, се увеличава и потенциалът за растеж на вашия бизнес. Това означава поголеми бонуси, по-голям екип, по-високи доходи от продажби на крайни клиенти и още. Освен това всяка година каним Мениджърите ОРЕЛ да участват в глобалната среща за обучение, почивка и общуване с останалите бизнес лидери.

Ето повече за квалификацията.

ПРОГРАМА FOREVER2DRIVE

Независимо дали колата ви е символ за обществено положение, или е член на семейството ви, нека следващото ви приключение да е страхотно с програмата за дългосрочно стимулиране Forever2Drive. Тя ви дава възможност да спечелите пари за бленуваната кола, яхта, мотоциклет или за каквото мечтаете!

Вижте как можете да се включите.

ПРОГРАМА CHAIRMAN'S BONUS

Програма Chairman’s Bonus връща част от годишните ни глобални приходи на лидерите и успешно градящите бизнеса си, за да ги възнагради за усърдната работа и всеотдайността им.

Квалифицирайте се на първо, второ или трето ниво и се уверете, че Форевър предлага най-щедрия компенсационен план в света! Друго преимущество? Ще получите покана да присъствате на Глобалното рали на екзотично място някъде по света, за да получите своя Chairman’s Bonus чек. Какво повече може да си пожелае човек?

Гледайте видео представянето.

Споделете с приятели:

Нагоре