Крачим напред и градим бъдещето си заедно

Рекс Моън

Новата година е време за поставяне на цели и поглед напред, но и за размисли. 2020-а беше трудна и ще остави трайни промени върху самите нас като хора, върху живота ни и върху светогледа ни.

Някои от промените ни научиха да сме силни, когато се изправим пред нещастие, и подобриха способността ни да се приспособяваме и да останем гъвкави и находчиви. Но няма съмнение, че при някои има реално и осезателно въздействие върху здравето, върху финансите или дори празно място на масата.

Важно е да помним, че няма две съвсем еднакви пътешествия. Трябва да се отнасяме с емпатия към другите дори с взор, отправен към бъдещето, към което сме поели. Новата година носи усещане за очакване и свежо начало, имаме възможност да си представяме как изглежда по-доброто бъдеще и да намираме вдъхновение да преследваме целите си. Моля всички ви да помислите за хората около себе си и как можете да ги подкрепите с помощта на бизнеса си и да им помогнете да видят бъдещето също толкова светло като вас.

Подайте ръка на всички наоколо си, които са по-посветени от всякога на грижата за здравето си. Имаме толкова много продукти, създадени да помагат на хората да изглеждат и да се чувстват по-добре, независимо дали целта им е физическо или умствено здраве, или пък нещо съвсем друго. Помислете и за тези, които може би търсят нов път занапред. Възможността ни за бизнес помага на хора от всякакви професии вече над 42 години, без значение дали търсят малко допълнителни доходи, или пълна промяна на живота си.

Моментът е чудесен човек да е част от нашето Форевър семейство. И както във всяко друго семейство ние също имаме морален ангажимент да се грижим един за друг, да отворим вратите и сърцата си един за друг, винаги да сме готови да подадем ръка за помощ.

Потенциалът за 2021-а е по-голям от когато и да било. Изминалата година ни направи по-силни. Показахме на себе си и на другите какво означава да адаптираш и развиваш бизнеса си с помощта на технологиите, когато срещите на живо не бяха възможни. Открихме вътрешна сила и способност да общуваме по нов и различен начин. Въоръжени с тези наскоро придобити инструменти и с нова и свежа година пред себе си, можем да се издигнем до по-големи висини и да продължим да постигаме впечатляващи неща.

Никога не сме били по-подготвени да помагаме на хората по целия свят да живеят по-удовлетворителен и смислен живот. Знам, че дружно ще пишем историята на Форевър и семейството ни ще расте, като споделяме любовта, емпатията и въодушевлението си от изумителното бъдеще, което имаме щастието да градим заедно.

Завинаги Ваш,

Рекс Моън

Главен изпълнителен директор на Форевър Ливинг Продъктс

Споделете с приятели:

Нагоре