Аз съм, защото ние сме

Грег Моън

Африка е удивителен континент. Прекарвам доста време там и имам късмета да виждам със собствените си очи как Форевър сплотява хората и подобрява живота им. Многократно съм усещал как духът на задружност изгражда основа за успешен бизнес.

Един от най-важните уроци, които съм научил в Африка, е да възприема философията убунту. Макар че тя се практикува от поколения на континента, бившият южноафрикански президент Нелсън Мандела я прави общоизвестна. Според него убунту означава, че сме човеци само посредством човешкото у другите – че постиженията ни се градят върху тези на хората около нас. Обобщава го в една красива фраза: „Аз съм, защото ние сме.“

Не ви ли напомня много за това, в което вярваме и ние във Форевър? Нашият бизнес е изграден именно върху тази концепция. Не можеш да постигнеш успех, без да помогнеш на другите да успеят. Не можеш да се издигнеш, без да повлечеш и другите с теб нагоре.

Всяка програма за стимулиране, всяко постижение във Форевър е директно свързано с подобряване на животи чрез продуктите и бизнес възможността. Когато всички работим задружно, всички израстваме и процъфтяваме.

Когато не можете да се сдържате да споделяте изумителния дар на Форевър, потенциалът за постижения е безграничен. Навсякъде има хора, които искат да започнат нов бизнес или да променят живота си, но често не знаят откъде да започнат. Помогнете на някого да направи първите си стъпки в пътешествието и му дайте инструментите и познанията да прави същото и за другите. Това е спойката, която ни прави все по-силни с всеки изминал ден и превръща Форевър в бизнес без аналог.

Ежедневно се стремете да живеете в духа на убунту; духа на Форевър. Гордейте се с всички удивителни неща, които сте постигнали чрез Форевър, но никога не забравяйте семейството, помогнало ви да стигнете дотук. Когато погледнете назад и си помислите къде сте и къде имате силата да бъдете, не пропускайте да си кажете: „Аз съм, защото ние сме.“

Продължавайте да се усмихвате,

Грег Моън

Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Споделете с приятели:

Нагоре