Незаменими през ваканцията

Форевър

Къде ще почивате тази година? На нашето Черноморие? В Гърция или Турция? На планина? Или пък повече си падате по музикални фестивали? Каквото и да ви тегли към пътешествия, подбрахме най-добрите и незаменими продукти за вашия куфар или раница.

Преди и след плажа

АЛОЕ СЪНСКРИЙН
На плажа е жизненоважно да се предпазвате от ултравиолетовите лъчи с водоустойчив продукт с достатъчно висок предпазен фактор. АЛОЕ СЪНСКРИЙН на Форевър осигурява широкоспектърна защита с фактор 30, който ви пази както от UVA, така и от UVB лъчите с натурален цинков оксид. Чистото алое вера от собствените ни плантации подхранва кожата, запазва влагата в нея и я успокоява, а добавеният антиоксидант витамин Е се бори с вредите от свободните радикали, омекотява и прониква дълбоко за интензивно овлажняване

АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ
Този гъст, прозрачен гел съдържа овлажняващи и омекотяващи кожата съставки. Попива дълбоко в кожата и приятно я успокоява, без да цапа дрехите. Многофункционален, успокояващ и охлаждащ, АЛОЕ ВЕРА ГЕЛЪТ е абсолютно задължителен за всяка морска почивка. Идеален е за след плаж, облекчава дразненето и чувствителната кожа.

АЛОЕ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО
Перфектен всекидневен хидратант за мека, гладка, овлажнена и здрава кожа. Особено подходящ за летните дни, когато кожата ни изсушават слънчевите бани, честото къпане, климатиците и морската сол. Леката формула на АЛОЕ ЛОСИОНА ЗА ТЯЛО попива бързо, а високата концентрация на алое обгрижва тялото и допринася за здравия и младежки вид на кожата. Аргановото масло я омекотява, естерите от жожоба ѝ придават еластичност и я стягат. Допълнителна грижа осигурява маслото от макадамия, а натриевият хиалуронат съхранява влагата.

АЛОЕ ЛИПС
Предпазвайте устните си от изпръхване и напукване с помощта на подхранващия балсам на Форевър. Богат на алое вера, масло от жожоба и пчелен восък, АЛОЕ ЛИПС успокоява и овлажнява подложените на летни изпитания устни. С удобния си джобен размер той е идеален и като първа помощ при повърхностни одрасквания и ухапвания или ужилвания от насекоми по цялото тяло.

АЛОЕ ФЪРСТ
След дълъг ден под палещите слънчеви лъчи и кожата и косата ви имат нужда от овлажняване, успокояване и подхранване. Многофункционалният спрей от алое вера, пчелен прополис и букет от подбрани билки на Форевър АЛОЕ ФЪРСТ е лесен за нанасяне и много ефикасен. Особено подходящ е за деца, които не стоят мирни нито миг.

За фестивали

Натурална енергийна напитка ФАБ
Бъдете „последният оцелял“ на музикалния фестивал с помощта на енергийната напитка ФАБ. Тя е с екзотичен вкус и съдържа гуарана и витамини В2, В3, В6 и В12 плюс таурин, глюкоронолактон и инозитол. Чудесна е за зареждане с енергия, когато усетите, че отпадате, както и за повече издръжливост.

Гел за зъби ФОРЕВЪР БРАЙТ
Не пропускайте да си носите опаковка от гела за зъби ФОРЕВЪР БРАЙТ, за да е свеж дъхът ви след фестивалните нощи. Нежната му неабразивна формула без флуор съдържа алое вера и пчелен прополис за заздравяване и защита на зъбите и венците.

АНТИБАКТЕРИАЛЕН ГЕЛ ЗА РЪЦЕ
Летните музикални фестивали са нещо страхотно. Единственото в тях, което никой не обича, са мобилните тоалетни. Дръжте неприятните микроби надалеч и бъдете винаги свежи с удобния джобен АНТИБАКТЕРИАЛЕН ГЕЛ ЗА РЪЦЕ на Форевър. Той убива до 99.9% от болестотворните бактерии.

ПЧЕЛЕН ПРАШЕЦ
Безсънните нощи пред музикалните сцени неминуемо ще ви изтощят. Възстановете енергията си с таблетките ПЧЕЛЕН ПРАШЕЦ от Форевър. Тази изцяло натурална хранителна добавка е идеална за летните месеци, когато полените наоколо са в изобилие.

Минерална или изворна вода
Заредете се с няколко бутилки вода, за да не се обезводните. Водата засища, изчиства организма от отрови, подкрепя общото здраве и поддържа свежия вид на кожата.

За летни приключения

АЛОЕ МСМ ГЕЛ
Изморени крака след дълъг преход в планината? Нашият удобен гел от алое вера и органична сяра МСМ успокоява напрегнати и болезнени стави, мускули и сухожилия. Не пропускайте да сложите АЛОЕ МСМ ГЕЛ в раницата си, преди да поемете на поход.

Енергиен десерт ФАСТ БРЕЙК
Презареждайте батериите с вкусните фъстъчени енергийни блокчета ФАСТ БРЕЙК на Форевър. Богати на ценни протеини, засищащи диетични фибри и много витамини и минерали, ФАСТ БРЕЙК са перфектното хапване в движение, когато сте цял ден сред природата.

ОХЛАЖДАЩ АЛОЕ ЛОСИОН
Още един лосион за освежаване на тялото след дълго ходене. ОХЛАЖДАЩИЯТ АЛОЕ ЛОСИОН предлага незабавно охлаждане, което възобновява напрегнатите мускули и допринася за възстановяването им. Съдържа ободряващи ментол, евкалиптово масло, камфор, екстракт от розмарин и МСМ.

ФОРЕВЪР ФРИЙДЪМ
Алое напитка, която съчетава всички благотворни свойства на чистия гел от алое вера от собствените ни полета с полезните за ставите хондроитин, глюкозамин и МСМ. ФОРЕВЪР ФРИЙДЪМ съдържа и витамин C, допринасящ за намаляване на чувството за отпадналост и умора.

ФОРЕВЪР МУВ
А за да се движите наистина свободно, комбинирайте ФОРЕВЪР ФРИЙДЪМ с хранителната ни добавка за подвижни стави – ФОРЕВЪР МУВ. Тя съдържа патентована комбинация от две ефикасни съставки, които няма да откриете заедно никъде по света – ципа от яйчни черупки, наречена NEM® и куркума в много специална форма, която значително повишава бионаличността ѝ.

ПЧЕЛЕН МЕД ФОРЕВЪР
Имате нужда от незабавна енергия? Натуралният и вкусен ПЧЕЛЕН МЕД, богат на фруктоза и глюкоза, ще ви даде енергиен тласък при дълги планински преходи.

Споделете с приятели:

Нагоре