Защо да започнете Форевър Ф. И. Т. още днес?

Форевър България

В началото на всяка година се сблъскваме с куп изтъркани клишета, които задължително включват и обещания от сорта на „да отслабна/да вляза във форма“. Но въпреки сериозните ни намерения едва 8% от нас всъщност постигат набелязаното в първите месеци от новата година.*

Поставените фитнес цели стават особено трудни за постигане, щом след няколко седмици огненият ентусиазъм се изпари и набраната инерцията се поизгуби. Но програмата за контрол на теглото Форевър Ф.И.Т. е чудесно решение за всички, които се нуждаят от малко по-ясна структура и подкрепа, за да не губят концентрация. Тя ви помага да следите дали постигате набелязаното.

Предлагаме ви десет причини да започнете 2020-а с програма Форевър Ф.И.Т.

1. Структуриран режим

Програмата дава ясни инструкции, които ви помагат да се концентрирате върху това, което искате да постигнете. Започнете с C9, за да стартирате ударно своя нов и по-здравословен начин на живот, преди да преминете към програма по избор от F15, създадена с цел да ви помогне да направите положителни промени в живота си.

2. Ще се чувствате по-добре

Изобилието от питателни храни и полезни упражнения в програмата със сигурност ще повиши нивата ви на серотонин, и така ще подобри настроението и ще регулира съня ви.

3. Повишено самочувствие

Постигането на желаните резултати ще окаже огромно влияние върху самочувствието ви и ще ви помогне да се чувствате чудесно!

4. Общуване

Програмата е идеална за правене заедно с приятел. Има по-голяма вероятност да се придържате към нея, ако имате с кого да споделяте резултатите си, пък и ще добави нотка на съревнование и за двама ви, което ще ви мотивира допълнително.

5. Общо състояние

Повечето фитнес професионалисти ще ви кажат, че основното предимство да си здрав е колко добре се чувстваш, а че и изглеждаш по-добре е приятен страничен ефект. Здравословното хранене и редовното движение чувствително ще подобрят цялостното ви здравословно състояние.

6. Допълнителни познания

Програмата ще ви научи как да се храните здравословно и да спортувате, за да положите основите на добрите навици за цял живот.

7. По-голяма продуктивност

Редовните упражнение могат да помогнат на ума ви да е по-буден и да подобрят способността ви да се концентрирате за по-дълги периоди от време.

8. Ще ви научи колко важно е поставянето на цели

Да имате и дългосрочни, и краткосрочни цели, ще ви помогне да продължите да следвате програмата и ще ви мотивира.

9. Добра е за психичното здраве

Редовните упражнения могат да подпомогнат доброто ви настроение, ако страдате от депресия и да намалят риска от стрес, деменция и болестта на Алцхаймер.**

10. Лично време

Опитайте през 2020-а да се фокусирате върху грижи за самите вас и да отделяте време за себе си, защото го заслужавате.


* http://www.huffingtonpost.co.uk/adam-strong/seven-reasons-why-your-new-year-will-fail_b_6410232.html

** http://www.nhs.uk/Livewell/fitness/Pages/whybeactive.aspx

Споделете с приятели:

Нагоре