Продукти за всеки ден

Форевър

Във Форевър мотото ни е: „Изглеждай по-добре, чувствай се по-добре“ и продуктите ни са отражение на тази философия. Те са разработени, за да ви помагат да сте в оптимална форма както отвътре, така и отвън.

И макар всеки от нас да има различни потребности и начин на живот, немалко от продуктите ни са достатъчно универсални, за да можете да ги включите във всекидневния си режим. Предлагаме ви ги тук.

Гориво за натоварения ден

Всичко започва с отличен здравословен режим, което означава да си набавяме всички ценни и необходими нутриенти, минерали и витамини. Това най-напред става чрез храната, защото целта не е да превземаме тялото. Здравословната и балансирана храна стои на първо място, а тя може да бъде допълвана с добавки

Когато започвате деня си с глътка ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА, всичко, което правите след това, е по-добро, защото сте се заредили с мощта на алоето. Храносмилателната ви система е подкрепена. Усвояването на нутриенти е подобрено. Затова ако започвате деня си с ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА всички други продукти, които приемате след него, ще действат по-ефикасно.

Напоследък много се говори за чревния микробиом, а добрите пробиотици се съчетават фантастично с ГЕЛА ОТ АЛОЕ ВЕРА, защото алоето съдържа пребиотични фибри, с които живите бактерии се хранят. ФОРЕВЪР АКТИВ ПРО-Б е отлично решение за възстановяване на равновесието на полезни микроорганизми в червата. Шест щама клинично проучени пробиотични бактерии се грижат за осигуряване на балансирана среда за силен имунитет и здрава храносмилателна система. Във всяка капсула има осем милиарда единици, формиращи колонии от полезните бактерии и когато стигнат до червата, те се събуждат и започват да намират други добри бактерии от същия вид, за да се размножават. Така пробиотиците увеличават броя си толкова бързо, че изместват лошите микроорганизми и не им оставят място за живот.

Друга базова хранителна добавка за всеки ден е АРКТИЧЕСКО МОРЕ и отлично балансираните омега-3 мастни киселини, с които ви зарежда. DHA (докозахексаеновата киселина) и EPA (ейкозапентаеновата киселина) допринасят за поддържане на важни телесни функции като тези на мозъка и зрението, и системи като сърдечносъдовата. Ако храненето ви не е много богато на риби и морски дарове, АРКТИЧЕСКО МОРЕ ще компенсира евентуални дефицити от полезните омега-3 мастни киселини.

Всички знаем колко важна е прясната зелена храна за набавяне на незаменими растителни нутриенти и витамини. Невинаги е възможно всяко хранене да е придружено от салата, но на помощ ни идва още един продукт, идеален за ежедневния режим – ЗЕЛЕНИ ПОЛЯ. Той съдържа ечемични и пшенични стръкове плюс люцерна и е богат източник на зелени храни. Лютият червен пипер в състава му активира кръвообращението, а пчелният мед дава енергиен заряд.

Свежест и самочувствие с продуктите на Форевър

В основата на дневния ни режим е и добрата лична хигиена. Когато сме чисти и свежи, се чувстваме отлично и сме готови за натовареното ежедневие.

Знаете ли, че човек използва средно осем различни продукта през първите 30 минути от деня си? Може да ви се стори невероятно, но според статистиката е така. От мига, в който се събудим и започнем да се подготвяме за предстоящия ден, употребяваме най-различни продукти, без дори да го осъзнаваме. Някои от нас ползват повече, други по-малко, но всеки се грижи за себе си – взимаме душ, мием косата си, слагаме ѝ балсам. Мъжете се бръснат. Като излезем от душа, овлажняваме тялото и лицето си. Мием зъбите си, защото здравето на устната кухина е задължително за цялостното ни добро състояние. Слагаме си дезодорант и стилизираме косата си, преди да се облечем и да излезем, за да започнем своя работен ден.

Форевър предлага продукти за всички тези дейности! АЛОЕ ДУШ-ГЕЛЪТ превръща всекидневното сутрешно къпане в освежаващо и отпускащо изживяване. АЛОЕ-ЖОЖОБА ШАМПОАНЪТ и БАЛСАМЪТ ще се погрижат косата ви да е красива, мека и лесна за разресване. За бръснене господата могат да използват един от двата сапуна на Форевър – ТЕЧНИЯ АЛОЕ САПУН или твърдия АЛОЕ И АВОКАДО САПУН ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО, а после да хидратират с БАЛСАМА СЛЕД БРЪСНЕНЕ. За дамите има широка гама от овлажнители от сериите СОНЯ и ИНФИНИТ, ЗАЩИТНИЯ ДНЕВЕН ЛОСИОН или дори АЛОЕ ВЕРА ГЕЛА. Всички те са фантастични хидратанти, които ще поддържат кожата ви мека и защитена през целия ден.

АЛОЕ ЛОСИОНЪТ ЗА ТЯЛО е фантастичен продукт за овлажняване на кожата от главата до петите. Съдържа колаген, еластин и алое плюс прекрасни съставки, съчетани да поддържат кожата ви хидратирана и мека. За хигиена на устната кухина ви предлагаме уникалния гел за зъби ФОРЕВЪР БРАЙТ. Има прекрасен аромат за дълготрайна свежест. Икономичен е, съвсем малко количество е достатъчно за искрящо чисти зъби. Съдържа алое вера и пчелен прополис за подкрепа на оралното здраве.

За заключителните детайли по стилизиране на косата асортиментът на Форевър предлага на дългокосите дами ПОДХРАНВАЩОТО МАСЛО ЗА КОСА. То е леко, хидратира, подхранва, придава блясък, заглажда косата и се бори с цъфтенето. За късите мъжки прически на помощ идват два неочаквани, но многофункционални продукта – АЛОЕ ВЕРА ГЕЛЪТ и АЛОЕ ПРОПОЛИС КРЕМЪТ. Макар да е разработен за овлажняване и успокояване на кожата, АЛОЕ ВЕРА ГЕЛЪТ много удачно може да се използва и като лек гел за оформяне на коса. Ако пък имате нужда от текстурираща паста, можете да комбинирате една част АЛОЕ ПРОПОЛИС КРЕМ и две части АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ и да ги размесите в ръце.

Изглеждайте по-добре, чувствайте се по-добре

Изброените тук продукти ще ви помагат да сте в оптимална форма всеки ден. Използвайте ги лично и почувствайте мощта и енергията им, за да можете да ги препоръчвате и на другите.

Споделете с приятели:

Нагоре