Българските Мениджъри ОРЕЛ за 2020 г.

Форевър България

Казват, че силата на програма Мениджър ОРЕЛ е в начина, по който повлиява бизнеса на нашите СФБ. А ОРЛИТЕ от целия свят имат честта и удоволствието да се съберат на специална среща на екзотично място по света и да участват в най-добрите обучения от топ лидери, да общуват, да обменят опит и да се забавляват заедно.

Често срещаният напоследък израз „тази година е по-различна“ не подмина и елитните от отбора на Форевър – Мениджърите ОРЕЛ от цял свят. Пленителното пътешествие из Бахамските острови през септември, планирано за награда на квалификантите в програмата, се наложи да отпадне. Въпреки огромното желание на фирмата да събере най-добрите в Патая, Тайланд, през декември, се оказа, че плановете ни са били твърде оптимистични и тази среща също трябваше да бъде отменена. Но това са просто обстоятелства, които съдбата ни поднася и те по никакъв начин не могат да омаловажат изключителния престиж на титлата ОРЕЛ, огромния ефект на квалификацията върху бизнеса на Мениджърите, нито усилията на участниците, които заслужават дори тройни аплодисменти предвид ситуацията, в която се наложи да работят, за да приключат успешно програмата.

Поздравления за всички, които се втурнаха смело в различността и използваха момента да докажат, че Форевър е наистина най-добрата бизнес възможност на света. Благодарим ви за отличния пример!

СОРИНГ МЕНИДЖЪР ОРЕЛ

Един от младите лидери на Форевър, който извървя стръмна пътечка до ниво Мениджър, но огромният му ентусиазъм и решимост му помогнаха да постигне категоричен успех и всяка година отново и отново да доказва, че с широка усмивка и целенасочени действия, изключителните резултати са неизбежни. Васил Парушев е първият лидер в България, извоювал си титлата СОРИНГ МЕНИДЖЪР ОРЕЛ! Поздравления!

СЕНЬОР МЕНИДЖЪРИ ОРЕЛ

Топ лидерите на Форевър България Цветанка и Емил Бурназки са достоен пример за успех. Години наред оглавяват класацията най-добрите собственици на Форевър бизнес в България, не пропускат участие като квалификанти в Глобалните ралита на компанията, няколко пъти печелят програмата за стимулиране Forever2Drive и титлата ОРЕЛ, многократно са признавани на сцената на Ден на успеха като СФБ с най-висок месечен бонус и са безспорен пример за целенасочена работа, постоянство и успех.

Опитът е ключов фактор за развитие и Милен и Галина ни доказват за пореден път, че в комбинация с постоянство и усърдна работа няма непостижими цели. Устремеността и усилията им в правилната посока ги възнаградиха отново с престижната титла - ОРЕЛ.

Истински лидер, който с умереност и елегантност гради успешен бизнес с Форевър повече от 20 години. С много търпение и личен подход към бизнеса, Петя печели престижната титла ОРЕЛ не за пръв път, а сме убедени и че не за последен!

Елеонора гради бизнеса си с Форевър едновременно в няколко държави. Със сериозен международен екип зад гърба си успява за втори път да се квалифицира в програма Мениджър ОРЕЛ.

МЕНИДЖЪРИ ОРЕЛ

Васко притежава особено излъчване на доброта и съпричастност. С лекота успява да стигне до сърцето на всеки и да си изгради бизнес основан на приятелства, който развива успешно вече 8 години. С упоритост и постоянство покорява и предизвикателството ОРЕЛ.

Всеки успешен проект започва с много добре разработен план, а Жана и Тодор определено умеят да планират и никога, никога да не се предават. С широки усмивки и огромно желание за пръв път покоряват титлата ОРЕЛ в най-необикновената година за квалификация.

Той обича да споменава, че е най-младият собственик на Форевър бизнес, покорил това или онова предизвикателство с компанията, и с присъщата на младостта дързост и вяра ни доказа, че смутните времена не могат да бъдат оправдание. С постоянство и усърдна работа, Живко успя да покори почти едновременно титлата ОРЕЛ и квалификацията в програма Forever2Drive.

Нестихващ извор на енергия с неизменна широка усмивка на уста и някоя забравена среща зад гърба, Иглика завладява всички около себе си и успява да ги въвлече в приключението Форевър с лекота. ОРЕЛ е не за пръв път и сме убедени, че полетът ѝ с Форевър ще достигне нови висини съвсем скоро!

Миглена е майка на две малки момчета, която все още се грижи за тях у дома, но съвсем успешно съумява да развива и своя Форевър бизнес от уюта на собствения си дом в малко градче в С. Македония. С постоянство и усмивка доказва, че с Форевър непостижими цели няма и се сдобива, не без усилия, с престижната титла ОРЕЛ! Във време, когато не може да пътува до България, за да се среща и обучава с екипа си тук, тя успява да организира работата си около екрана на компютъра и нито за миг не изпуска правилната посока.

Ники Илиев е част от Форевър от началото на 2017 г. С целенасочена работа, постоянство и истинска отдаденост и въпреки „сценичната треска“ от общуването с много хора, само за три години успява да премине през всички стъпала на маркетинговия план на компанията и да създаде голям и сплотен екип, заедно с който да жъне успехи във Форевър. Освен всички покорени предизвикателства тази година Ники си заслужи и престижната титла ОРЕЛ! Поздравления!

Цветанка се регистрира в компанията в началото на 2011 г. Още в края ѝ е вече Супервайзор, a през 2014 г. усърдната ѝ работа я издига до ниво Мениджър. Тази година освен ниво Сеньор Мениджър тя покори статут ОРЕЛ и първо ниво в програма Forever2Drive. Активна, енергична и винаги готова за действия, Цветанка показва за пореден път, че няма невъзможни неща!

Това са нашите и вашите лидери. Хората, които са постигнали безспорен успех с Форевър. Учете се от тях, следвайте ги и скоро ще бъде едни от тях, защото с Форевър няма нищо невъзможно!

Споделете с приятели:

Нагоре