Днешните усилия носят дългосрочни резултати

Стефан и Таня Стаеви

През последните няколко месеца всички сме подложени на предизвикателства и промени, с каквито досега не се бяхме сблъскали като общество. За най-голямо съжаление резултатите за хората около нас са по-скоро негативни. Социалните и икономически последствия от карантината и извънредните мерки за мнозина доведоха до загуба на работа, доходи и сигурност. Политическата обстановка в страните, в които живеем, също е доста бурна и нестабилна. Като цяло можем да обобщим, че ситуацията в обкръжаващата ни среда в никакъв случай не може да се нарече благодатна за професионално развитие и израстване.

Но в океана от бури от всякакъв характер ние с вас като че ли се намираме на спокоен и екзотичен остров, напълно защитени от всички опасности. И името на този остров е Форевър.

Без да искаме да сме арогантни и чужди за проблемите на хората наоколо, все пак не можем да не се гордеем с вашите постижения през последните няколко месеца. Постоянно растящ бизнес за много от вас в България и наистина рекордни резултати на собствениците на Форевър бизнес от С. Македония с над 1000 б.т. общ месечен оборот през последните месеци. Резултати, които още веднъж доказват, че употребата на чудесните продукти на компанията, системата за тяхната препоръка и разпространение, както и маркетинговият план на Форевър и възможността за изграждане на собствен бизнес чрез него, са абсолютно независими от социалните, икономически и обществени катаклизми.

Разбира се, чудесните ви постижения са резултат и от фокусираните усилия на всеки един от вас, за което искаме да ви поздравим и благодарим от сърце! Защото, даже и в системата, в която работим, успехът изисква усилия и жертви. Независимо кой сте и какво точно правите, за да успявате, постигането на всяка цел изисква труд, отдаденост, дисциплина и лишения от един или друг характер.

И всички много добре сте разбрали, че за да си осигурите бъдеще със свобода и избор, ще трябва да се лишите от моменталните си желания и удоволствия в настоящето. Само така ще сбъднете мечтите си в обозримо срок. Точно това е гениалното в системата на мрежовия маркетинг. Тя може да възнагради моментните ви усилия и решения с дългосрочни резултати и сигурност. За да се възползвате, най-важното е винаги да държите в съзнанието си крайния резултат от сегашните си усилия, мечтите си. Само така няма да губите фокус и ще сте наясно защо днес или утре ще се налага да правите нещо повече и по-различно от останалите. Ще знаете, че избраният от вас път ще ви отведе до мечтаното бъдеще вместо до нещо дребно, което искате в настоящия момент.

Седнете и още веднъж помислете добре кои са мечтите, за чието скорошно сбъдване сте готови да жертвате зоната си на комфорт сега. Запишете си ги и работете здраво за осъществяването им.

Хората около нас винаги ще искат да изглеждат и да се чувстват по-добре, да бъдат независими и да имат свободно време, което да управляват сами. Вие можете да им помогнете да го постигнат, а в отплата вие също ще получите свобода, независимост, време, с което да разполагате сами, както и много нови и чудесни приятели във Форевър!

На колкото повече хора помагате, толкова по-щедра ще бъде и вашата награда!

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България

Споделете с приятели:

Нагоре