Сертифицирано качество

Форевър

Форевър се гордее изключително много с качеството и чистотата на всички свои продукти. Ние разполагаме не само с най-съвременни предприятия за производство и разпространение, но сме и горд носител на няколко официални сертификата, които са атестат за високото качество на изделията ни и за стриктния контрол, през който те преминават. Ето някои от ключовите сертификати, които продуктите ни са получили.

Международен научен съвет за алое

Основан през 1981 г., Международният научен съвет за алое (МНСА) е създаден, за да защитава алое индустрията от нелоялна конкуренция и непочтени практики. Целта му е да гарантира, че в бранша се спазват етични принципи на работа и всеки производител, който желае да притежава МНСА статут, трябва да се придържа към строгия етичен кодекс на съвета.

Компаниите с продукти от алое, които отговарят на високите стандарти, постановени от МНСА, се сертифицират и получават правото да поставят на опаковките си одобрителния печат на Международния научен съвет за алое. Щателната програма за изпитвания стартира през 1985 г. и още през 1986 г. МНСА обявява, че гелът от алое вера и нектарът от алое и боровинки на Форевър са първите продукти, които отговарят и дори надхвърлят високите изисквания на Съвета.

Международният научен съвет за алое продължава редовно да извършва стриктни проверки и изследвания върху алоето на Форевър и сме горди, че значителна част от продуктите ни носят одобрителния печат на МНСА. По-долу можете да видите различните сертификати на МНСА за продуктите на Форевър:

Сертификати на МНСА – ТетраПак напитки

Сертификати на МНСА – алое напитки

Сертификати на МНСА – други продукти

Без глутен

Глутенът е протеин в пшеницата, ръжта и ечемика, който често се добавя в храните, за да им помогне да запазят формата си, защото има лепилоподобни свойства. Непоносимостта към пшеница и глутен става все по-разпространена и затова Форевър предлага широка гама от продукти, сертифицирани като безглутенови. Вижте кои са те:

Декларация за безглутенови продукти – добавки

Декларация за безглутенови продукти – козметика

Вегетариански/веган продукти

С нарастващата популярност на здравословния начин на живот все повече хора избират вегетарианско или веган хранене. Знаем, че и за немалко от собствениците на Форевър бизнес и клиентите на компанията по целия свят този начин на живот е изключително важен. Затова искаме да споделим с вас, че доста от продуктите на Форевър не съдържат никакви животински продукти и са подходящи за вегани и вегетарианци. Разгледайте списъка ТУК.

Кашер

Терминът „кашер“ се свързва с чистота и стриктен надзор. Производството на кашерна храна се придържа към строги указания, изложени в еврейските закони за храненето. За да се приеме даден продукт за кашер, той трябва да премине през щателна и контролирана техническа процедура, която следва стъпките, описани в Тората. Кашер продуктите отговарят на много взискателни стандарти за чистота и качество и затова Форевър се гордее, че предлага асортимент от продукти, които носят Кашер сертификат. Вижте ги.

Скачащо зайче

Форевър Ливинг Продъктс е твърдо против всякакви изпитвания върху животни и сме се ангажирали в нито една част от веригата ни на доставки да не се провеждат такива тестове. Гордеем се с факта, че притежаваме акредитация от организацията „Скачащо зайче“ – международно признат сертификат за козметика и продукти за лична и домашна хигиена. Получават я компании, чието производство се проверява внимателно, и гарантира, че продуктите не се изпитват върху животни.

Халал

От 1982 г. Ислямският съвет по хранене в Америка (IFANCA) се е посветил да помага на потребителите с информация за халал. Халал е арабска дума, която означава „законен“ или „позволен“. Храненето с халал продукти е свързано с придържане към специфични указания за мюсюлманите, живеещи според ислямския закон и практика. Сертификационният символ на IFANCA – буквата М с полумесец, се поставя върху продукти, които са „халал“. За да го получат, изделията трябва да отговарят на строги изисквания и да преминат щателни проверки на качеството. Халал продуктите не съдържат алкохол и съмнителни съставки от животински произход. За Форевър е гордост, че много от продуктите ни носят сертификата „халал“. Вижте кои са те ТУК.

Споделете с приятели:

Нагоре