Вървете гордо по своя път

Рекс Моън

Интересно е как и най-простичката история може да ни оформи и да ни направлява в живота. Винаги ще помня приказка от детството си за майка рак, която искала да научи сина си да върви напред вместо настрани. Мислела си, че ако и той е като всички останали животни в океана, ще се впише по-лесно.

Нямало начин майката рак да не забележи как живеят и се движат останалите създания. Ако можела само да научи себе си и малкото си дете да бъдат като тях, животът им щял да е далеч по-лесен. Щели да се слеят с масата и да се движат по течението, без да се излагат на показ и да привличат хищници. Плюс това нямало повече да им се налага да отговарят на безброй въпроси защо ходят така странно.

Впечатлителното малко раче много искало да угоди на майка си и я помолило да му покаже как да преодолее инстинктите си и да престане да ходи настрани. Само че колкото ѝ усилия да полагала, тя не съумявала да се движи другояче и при всеки опит да върви напред падала по очи.

Урокът, който повечето хора получават от тази история, е, че най-добре се води с личен пример. Няма как да очакваш другите да вършат нещо, което самият ти не можеш или не искаш да правиш. Съветът е чудесен и всички трябва да го вземем присърце, но според мен в приказката има още нещо.

Като член на нашето Форевър семейство знаете какво е да вървиш по своя собствен път дори и когато мнозина сякаш се движат в различна посока.

Вашето пътешествие може и да не прилича на ничие друго, но вие всеки ден израствате, като помагате на другите да изглеждат и да се чувстват по-добре и да подобряват живота си с нашата невероятна бизнес възможност. Винаги около вас ще има хора, които ще поставят вашата посока под въпрос и ще се чудят защо не вървите по по-традиционен маршрут. Не се страхувайте да обяснявате защо сте част от Форевър. Говорете за това как компанията ви помага да работите за мечтите си, без значение дали целите ви са свързани със здраве и жизненост или с по-добър живот.

Някои ще продължат да се съмняват, което е нормално. Други може да се вгледат в това, което правите, и да осъзнаят какво искат да променят в собствения си живот. Може би търсят продукти, с чиято помощ да изглеждат и да се чувстват по-добре всеки ден, или пък имат нужда от бизнес възможност, за да опитат нещо различно и да се запознаят с нови хора.

Майката рак искала синът ѝ да се впише сред морските създания, защото да се слееш с тълпата и да вървиш с нея може да ти вдъхне усещане за безопасност. Но научила важен урок – не е в природата на всеки да следва утъпканата пътека.

Във Форевър всеки без изключение може да крачи по своя собствен път. Имаме свободата да решаваме как искаме да изглежда животът ни и глобалното семейство е насреща, за да ни подкрепя във всеки момент. Винаги оставайте верни на себе си и гордо вървете по собствения си път. И макар пътешествието ви да не прилича на това на останалите, няма граници докъде може да ви отведе.

Завинаги ваш,

Рекс Моън

Главен изпълнителен директор на ФЛП

Споделете с приятели:

Нагоре