Поредната рекордна година

Стефан и Таня Стаеви

В миналото остана една година, която много ни се иска, но вероятно никога няма да забравим. 2020-та ни показа, че можем да планираме много неща, но в никакъв случай всичко. Пандемията ковид-19 от една страна изненада всички ни, но от друга никой не можеше да предположи, че толкова бързо и толкова успешно ще се справим с предизвикателствата, пред които ни изправи тя, както в България, така и в С. Македония.

И макар вятърът на обстоятелствата да духаше в благоприятна за всички ни посока, вие бяхте тези, които настройваха платната и управляваха кораба на вашия бизнес в най-правилната посока. 2020-а е поредната рекордна година с общ ръст на бизнеса на Форевър България и С. Македония от 30%!

Не е ли невероятно! В ситуация, в която много други сфери на икономиката и социалния живот забуксуваха сериозно, бизнесът с Форевър остана силен, осигури на вас и семействата ви стабилност, за която мнозина около нас могат само да мечтаят, и най-важното – увеличи значително финансовите ви доходи и възможностите да живеете живота на своите мечти. Благодарим ви за всичко, което направихте през тази година! Благодарим и за изключителното ви търпение и разбиране за всички препятствия, свързани с регулярната доставка на продукти, специфичния режим на работа на продуктовия център и на офиса на компанията, както и към предизвикателствата извън нашата сфера на влияние, като затруднения с доставките, обстановката на изолация, в която трябваше да изграждате бизнеса си, и не на последно място проблемите със здравето и живота на не един и двама близки и роднини. Всичко това бяха обстоятелства, успешното справяне с които доказва несъмнено, че комбинацията на чудесните продукти и бизнес възможност, предлагани от нашата компания, с вашето желание за по-добър живот, вярата ви в индустрията, компанията и продуктите, както и ежедневните ви усилия за изграждането на успешен бизнес с Форевър са печелившата формула за всеки, който иска да има стабилен и сигурен живот.

За съжаление се опасяваме, че поне в началото на 2021 година нещата няма да се променят особено и ще се наложи да продължаваме с търпение да работим в познатите ни от последните месеци условия. Знаем, че за никого не са най-удобните, а още по-малко са приятни. Предстои ни време, в което търпението, упоритостта и толерантността ще бъдат факторите, които ще определят кои от вас ще успеят и ще продължат да растат заедно с Форевър и кои ще намерят най-доброто оправдание за собствените си неуспехи.

Не можем да ви обещаем, че всичко през новата година ще върви по мед и масло. Но това, което можем да ви обещаем, е, че ще продължаваме да правим всичко по силите си, за да ви подкрепяме и да ви помагаме по трудния път на независими собственици на Форевър бизнес! Вие сте различни по пол, възраст, образование и убеждения, но всички притежавате чудесни качества, които ви правят отлични играчи в печелившия отбор на Форевър и това са изгарящото ви желание да бъдете различни, да живеете живота на мечтите си и никога, никога да не се отказвате! Затова ние имаме огромен респект към всички вас и ви обичаме!

Нека 2021 година бъде по-спокойна и да ви донесе всичко, което си пожелавате, и най-важното – всичко, за което сте готови да работите здраво!

Честита новата 2021 година!

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре