Алое вера на фокус

По материали от Форевър Великобритания

Гелът от вътрешността на листата на растението АЛОЕ ВЕРА (Aloe Barbadensis Miller) е полезен за хора и животни, когато се приема като напитка и при външно приложение. Вижте как алоето може да подобри начина ви на живот.

Благотворно отвътре навън

Можете да се грижите за кожата си и отвътре навън с нашия изпитан ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА. Алоето подкрепя кожата, косата, ноктите и тъй като нашата напитка съдържа 99.7% чист гел от вътрешността на листата, неговите пречистващи свойства имат силата да ви дарят с несравнимо алое сияние.

Нашият ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА е най-добрият начин пълноценно да се насладите на ползите от растението. Насажденията ни се отглеждат в плодородни почви в климат, който се радва на над 2 000 часа слънце годишно. Напитките на Форевър са сертифицирани от Международния научен съвет за алое за чистотата и качеството им. Гелът ни за пиене е възможно най-близък до полезната съкровищница в листата на растението. Той може да се похвали с 99.7% алое гел, внимателно извлечен на ръка, за да почувствате истинската сила на природата. Както вече споменахме, алоето е чудесно за кожата, но също и за имунитета, то е отличен помощник за добро храносмилане, а и напитките ни съдържат много витамин С. Сред многобройните полезни свойства на този незаменим витамин са, че допринася за нормалната функция на имунната система и за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.

В допълнение нашите алое гелове за пиене се предлагат в няколко разновидности – от сладко-тръпчивия АЛОЕ БЕРИ НЕКТАР и сочната зрялост на АЛОЕ И ПРАСКОВИ до тропическия аромат на АЛОЕ МАНГО и освежаващия портокалов вкус на ФОРЕВЪР ФРИЙДЪМ, който също съдържа полезните глюкозамин, хондроитин и МСМ.

От векове алоето е ценено заради способността си да обгрижва кожата с нежните си, но мощни свойства да я овлажнява по естествен път. Знаете ли, че според световно проучване от 2017 г. най-търсеното от потребителите действие на козметичните продукти е именно хидратацията? Ето защо Форевър улови силата на алоето и я комбинира с научно доказани съставки, за да създаде несравними продукти за грижа за кожата и лична хигиена.

Успокоява раздразнения

Растението алое вера е било наричано как ли не през годините. Може да сте чували да му казват „лек за изгаряния“, „растение-чудо“ или „билка за първа помощ“ заради присъщите му успокояващи свойства, а и защото се използва в традиционната медицина от хиляди години. Форевър улавя най-доброто от алоето в своя АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ за локално приложение, който по същността си е идентичен с гела във вътрешността на листата на растението. Той доставя 84% чисто алое на кожата и е подходящ за овлажняване и облекчаване на леки изгаряния и кожни раздразнения, без да цапа дрехите. Гъстият гел ефикасно омекотява чувствителните тъкани и успокоява дразненето. Във всяко домакинство и във всяка аптечка за първа помощ трябва да има тубичка АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ!

Балансира кожата

Кожата е много чувствителен орган и повърхността ѝ е защитена от фино и леко киселинно покритие. Известно още като киселинна мантия, то представлява бариера, предпазваща кожата от бактерии и вируси. Макар че мантията естествено варира, понякога може да стане свръхчувствителна и напълно да изгуби баланса си. Причина могат да са груби почистващи продукти или въздействието на околната среда.

Вече знаем, че алое вера е изумителна козметична съставка и една от причините за това е, че неговото рН е около 5,5 – същото като на здравата кожа. То съдейства и на другите съставки в продуктите да проникват в кожата и да бъдат усвоявани от нея. Тези естествени свойства на алоето, заедно с полезните за кожата хранителни вещества, които то съдържа, вдъхновиха създаването на козметичната серия ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА „СОНЯ“. Тя възвръща равновесието в смесената кожа, която понякога е суха, друг път е мазна, а се случва да бъде и двете едновременно. Затова я наричаме „комбинирана“, а също и „нормална“. Четирите продукта в колекция „Соня“ са създадени специално за нея и се допълват взаимно, за да я балансират. Серията е подходяща за хора от 12 до 45-годишна възраст, търсещи козметика, която не лишава кожата от естествените ѝ масла. Прогресивният комплект използва модерна технология за гел-капсулиране, за да съчетае съставки, които иначе биха се отделили една от друга. Специалният метод ги държи здраво заедно, докато не стигнат до кожата. Щом се озоват на повърхността ѝ, те се разтапят в кожата като масло и всяка отива там, където е най-необходима. Колекцията включва ОСВЕЖАВАЩ ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ, който измива лицето с богати антиоксиданти, без да го изсушава; ОЗАРЯВАЩ ГЕЛ, допринасящ за естественото ви сияние, освежавайки кожата и стягайки порите; УСЪВЪРШЕНСТВАЩА ГЕЛ МАСКА, която дълбоко овлажнява и балансира кожата ви, докато спите, и лек УСПОКОЯВАЩ ОВЛАЖНЯВАЩ ГЕЛ с хидролизиран колаген за повече еластичност и свежест.

Сега, когато знаете как алоето може да ви бъде полезно, не е трудно да видите защо толкова много хора го обожават. Изпробвайте го и вие! НАПИТКИТЕ ОТ АЛОЕ, серията ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА „СОНЯ“ и АЛОЕ ВЕРА ГЕЛЪТ предлагат най-доброто от присъщите на растението свойства. Гарантираме ви, че ще ви впечатлят!

Споделете с приятели:

Нагоре