Притежавате силата да постигате велики неща

Ейдън О'Хеър, Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Занапред мислете как всеки контакт и всеки разговор, навсякъде и на всяко ниво, може да се фокусира върху ръст и изграждане на вашия бизнес.

Можете ли да повярвате, че вече е март? Първото тримесечие почти свърши, а като че ли Коледа беше преди пет минути!

Тъкмо се върнахме от нашето вълнуващо събитие Accelerate в Доминиканската Република, където обиколихме алое полята и производствените мощности. Научихме толкова много един за друг, а и за самите себе си. Това обучение беше толкова невероятно, че вече определяме датите за февруари 2024 г. Ако искате да сте с нас на незабравимото пътуване, споделете с персонала в офиса си, за да ви включим в ексклузивния списък.

Поздравления за всички квалификанти за нашето Глобално рали и Chairman’s Bonus на остров Бали. Много сме въодушевени, че заедно ще се насладим на Индонезия и ще празнуваме.

Програма Мениджър ОРЕЛ за 2022/2023 г. е към края си, затова не забравяйте да сте фокусирани. С квалификацията за Глобално рали 2024, която тече до декември, бъдете сигурни, че постигате целите си за класиране. Събитието в Индия ще бъде епично!

Толкова много неща се случват в света на Форевър и виждаме фантастичен растеж, но все още имаме много работа.

Наскоро бях в Япония, където се качих на високоскоростния влак от Токио до Осака. Докато се возех и гледах през прозореца, а японският пейзаж летеше с умопомрачителна скорост, си мислех за Форевър. Компанията ни прилича на този влак. Тя препуска по света. На моменти пътуването е вълнуващо, когато с гръм преминаваме през планински проходи. Друг път се бъхтим по голи склонове или пухтим из прашни равнини.

Виждам нас – собствениците на Форевър бизнес и персонала, като екипажа на влака. Ние сме машинистите, кондукторите, механиците, инженерите, стюардите, готвачите и чистачите, които неуморно се стремят да поддържат всички системи и услуги в идеално работно състояние, поддържайки ободряващия ритъм на движението.

Препускаме през градове и села, качваме и сваляме пътници. Някои остават на борда, други не, били те СФБ или служители. Иска ни се всички да остават, но това не е реалистично. И все пак повечето остават с нас и са във възторг от пътуването.

Мисля, че ще съгласите, че през последните няколко години вниманието ни се разкъсваше в какви ли не посоки и се отместваше от основния ни фокус. Но ето ни в първите месеци на новата 2023-а, сега е моментът да се върнем към нагласата за растеж и да поставим ръста на първо място.

Гледайки напред, трябва да изострим фокуса си върху следващата цел. Не можем да позволяваме да ни разсейват тези, които се опитват да ни изкарат от релси или да забавят напредъка ни. Времето ни е ограничено и всяка секунда е важна, затова трябва да се стремим да превръщаме всеки миг в успех.

Както каза Грег: „Вие сте твърде важни и времето ви твърде ценно, за да го пилеете за неща, които не ви помагат да израствате.“

А как да го направим? Как да се върнем към растежа и как да си направим план, който да ни води към него?

Като си спомним какво винаги са ни учили: „Няма проблем, който да не може да разреши с увеличение на доходоносните продажби.“ Рекс и Грег са повтаряли и затвърждавали това от самото начало и сме го виждали на практика. Затова нека отново да разрешаваме проблемите по нашия си начин – като помагаме на милиони хора да нарекат този влак свой.

Време е да го заредим с горивото на поведение за растеж – трябва да използваме продуктите, да ги продаваме, да спонсорираме хора, да правим 4 б.т. и да се квалифицираме за щедрите програми за стимулиране.

Вярвам в това, което предлагаме и представяме на света, и се надявам, че вие също вярвате в него. Разполагаме с чудесно наследство, щедър маркетингов план, ефикасни продукти и милиони хора, които търсят всичко това.

Някои казват, че такъв подход е идеалистичен, безразсъден, наивен или нереалистичен. На тях отговарям: „Добре, но помнете, че нищо прекрасно не е постигнато от чакащите на гарата. Нека те бездействат, докато ние летим напред!“

Пък и вярвам и във вас. Вие притежавате силата да постигате велики неща, да движите влака на Форевър до следващата гара. Там ще качим още пътници, а може и да свалим един-двама.

Приятели, благодаря ви за всичко, което правите. Нямам търпение да сътворяваме бъдещето заедно като едно Форевър семейство. Нека направим бъдещето си нереалистично!

До скоро,

Ейдън О‘Хеър

Президент на Форевър Ливинг Продъктс Интернешънъл

Споделете с приятели:

Нагоре