Вие надграждате принципите на Форевър

Грег Моън, Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Със сърце, изпълнено с истинска признателност към всички вас и към приноса ви в семейството на Форевър, бих искал да ви кажа: „Благодаря!“

Обичам това време от годината. Температурите падат, което, повярвайте ми, е добре дошло за жителите на Аризона! При нас, в северното полукълбо, листата пожълтяват и зимата наближава. В САЩ тези месеци са прекрасни и често ги наричаме „празничен сезон“ или просто „празниците“, защото тук празнуваме Деня на благодарността, а скоро след него и Коледа.

Всички знаем за Коледа и откъде води началото си, но макар Денят на благодарността да е много почитан празник в Северна Америка, по света той е по-малко познат. Моментът, когато семействата и приятелите се събират в дух на благодарност и признателност, ми е любим.

Денят на благодарността идва още от ХVII век и се твърди, че съвременният му вариант произлязъл от празненство в чест на събраната реколта, обединило английските заселници и индианците Уампаноаг. Въпреки своите езикови, религиозни и културни различия, те решават, че е в интерес на всички им да работят заедно в суровите условия, вместо да се противопоставят едни на други. Това тяхно сътрудничество накрая дори е затвърдено от официално споразумение и се чества ежегодно. Именно отбелязването му се превръща в основа на днешния Ден на благодарността. Празникът е и една от причините толкова да обичам този сезон — сега е времето, когато си припомняме силата на благодарността и сътрудничеството.

И така, в духа на нашите предци тук, и със сърце, изпълнено с истинска признателност към всички вас и към приноса ви в семейството на Форевър, бих искал да ви кажа: „Благодаря!“

Благодаря ви за всичко, което направихте през изминалата трудна година, която щеше да бъде далеч по-трудна без вас. Дали се намирате тук, в централния офис, или в офисите и предприятията ни по света, дали сте член на Глобалния лидерски екип, Мениджър ОРЕЛ, или сте един от милионите всеотдайни собственици на Форевър бизнес, аз съм безкрайно благодарен да работя рамо до рамо с вас и заедно да движим Форевър напред към следващата фаза на растеж.

Когато си мисля за нашето Форевър семейство, се сещам за единайсетте ценности на компанията ни и как всеки един от вас ги демонстрира в работата си. Нека си ги припомним: поставяй хората на първо място, работи със страст (обичай), бъди предприемчив, бъди находчив, съхрани творческото си начало, винаги търси приключения, бъди смел, бъди положителен (усмихвай се), бъди завинаги благодарен, бъди почтен дори когато никой не те гледа, и изминавай целия път.

Тези качества са с нас вече близо 45 години. Те са фундаментът, върху който е изградена компанията ни, имат пряко влияние върху решенията, които взимаме, и са в сърцевината на всичко, към което се стремим.

Това са мощни ценности, определящи посоката на компанията ни. Но могат ли да ви насочват и в живота?

Защо не спрете за миг да прегледате списъка и да помислите кое от тези неща намира отклик у вас и как можете да се възползвате от това качество максимално? Може би има някоя конкретна ценност, върху която искате да се фокусирате, и да направите малки вътрешни корекции, с чиято помощ да станете малко по-смели, по-уверени, по-щастливи или по-успешни? Оставям на вас решението върху какво искате да работите.

От 2022-а все още остава много време за силен финиш. Не се отказвайте предварително! Продължете да работите усърдно, за да превърнете 2022 година в успех за вас и вашия Форевър бизнес.

Приятелството и сътрудничеството на предците ни преди толкова много години ме вдъхновяват. Те оставят настрана различията, предразсъдъците и страховете си, за да си изградят успешна общност и по свой начин решават да се съсредоточат върху ТОВА, КОЕТО ИМА НАЙ-ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ.

Уверен съм, че с всеотдайността си към това, което има най-голямо значение за вас, можете да продължите да надграждате принципите на Форевър.

А, и още нещо, преди да приключа: благодаря ви!

Продължавайте да упорствате,

Грег Моън

Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Споделете с приятели:

Нагоре