Вие сте моите факлоносци

Рекс Моън

Знаете ли какво означава да си факлоносец? Простичко казано, това е човек, който води и вдъхновява другите да работят за обща цел. Но според мен смисълът е още по-дълбок.

Да носиш факлата на Форевър означава, че озаряваш живота на хората, осветяваш пътя им към нещо по-добро в момент, когато пред тях може да е имало само тъмнина и безизходица. Днес огънят ни гори ярко по целия свят, защото толкова много от вас са показали какво означава да водиш напред. И макар лидерството да е ключова част от това да си факлоносец, също толкова важно е да поддържаш идеалите, традицията и визията на онези, които първи са запалили огъня за всички и са осветили пътеката.

Вие сте моите факлоносци. От момента, в който засадихме първите мънички растения алое в земята преди повече от 43 години, знаех, че успехът няма да е възможен, ако не гласувам доверие на всеки един собственик на Форевър бизнес да поеме този факел и да живее с ценностите на добротата, възможността, обичта и здравето.

Знаех също, че само специален вид хора с независим дух и чувство за сплотеност ще прозрат в какво може да се превърне Форевър. Нямаше да можем да го постигнем без хора точно като вас.

Да си факлоносец означава и дълбока връзка. Независимо кога сте започнали или колко сте напреднали в бизнеса, всички ние сме пряко свързани един с друг и трябва да работим за общото благо. Надявам се, когато виждате член на нашия Глобален лидерски екип, да разбирате, че всичко е възможно, защото факелът, който той носи, свети със същия пламък, запалил и вашия собствен.

Дръжте факела си високо и осветявайте пътя на другите. Ничий пламък не е непобедим. Той трябва да бъде пазен и защитаван, за да устои на бурите в живота, но ако носите своя с гордост и с любов в сърцето си, вашият огън, също като моя, ще продължи да гори ярко и да пали факлите на онези, които търсят по-светъл път напред.

Обичам всички ви и с гордост поверявам факела на всеки един от вас, за да продължавате да го носите напред в бъдещето. Пламъкът ни гори най-ярко, когато сме заедно, когато споделяме една и съща визия и вдъхновяваме хората да работят за общата ни цел да подобряваме живота на всички наоколо си.

Завинаги Ваш,

Рекс Моън

Главен изпълнителен директор на Форевър Ливинг Продъктс

Споделете с приятели:

Нагоре