Форевър Коледа

Форевър България

Сякаш вече свикнахме с ограниченията на пандемичната обстановка и се настроихме да живеем и празнуваме по малко по-различен начин. Отговорността към себе си и другите обаче не изключва организирането на топъл и споделен семеен празник.

Да показваме грижа и внимание към другите не е нещо необичайно за всички ни във Форевър, затова винаги избираме да подарим усмивка с продуктите на компанията. Присъединете се към нас и ще превърнете празника и за вашето семейство в истинско вълшебство! Че ще донесете радост и удовлетворение гарантираме, но за друго ни е думата тук. Каним ви да започнете организирането на коледното пазаруване още днес, за да имате достатъчно време да помислите и изберете най-подходящите подаръци и те да стигнат до вас навреме.

Организирайте се

За да ви е най-лесно, съставете си два списъка – един с хората, които искате да зарадвате, и втори с любимите си Форевър продукти. Не забравяйте да добавите и графа бюджет срещу всяко име в списъка с получатели, за да не правите непредвидени разходи. Красивата опаковка и личното послание са не по-малко важни, за да засвидетелствате внимание и грижа, така че помислете и за тях. Дали ще изберете да изработите картичка и опаковка собственоръчно, или ще предпочетете да демонстрирате отношение със специалните празнични материали от Форевър, няма значение. Просто не пропускайте този детайл, за да бъде Коледата съвършена.

И за да добавите допълнителна стойност тази година, не забравяйте да включите в организирането на коледното пазаруване и всички сътрудници от мрежата си, близки и познати. Стъпките вече знаете, остава да споделите и да помогнете и на хората около вас да ги направят – списък с получатели, списък с любими Форевър продукти, идеи за опаковки и пожелания. Готово!

Поръчайте навреме

Предвидете достатъчно време за поръчка и доставка, защото натовареният период за куриерските компании вече започна и ако оставите всичко за последния момент, рискувате под елхата да няма нищо.

Още една чудна идея от нас – използвайте и покажете възможността за дребни допълнения от продуктите на компанията, които биха могли да бъдат интересен щрих към всеки подарък.

Бъдете изобретателни, превърнете коледното пазаруване в забавление и смело споделяйте идеите си с всички около себе си, а защо не и в социалните мрежи. Така ще „подарите“ допълнителен тласък на бизнеса си и поощрителен бонус за себе си.

Нека и тази Коледа на опаковката на всеки подарък да има ОРЕЛ!

Споделете с приятели:

Нагоре